Pavel na facebooku sdílel ofocený titulek a úvodní fotku článku z Prostějovského deníku týkající se posledního rozloučení s Pavlem Liškou. Samozřejmě se nejednalo o pohřeb jeho vlastní, nýbrž jeho jmenovce, velitele Sboru dobrovolných hasičů Domamyslice.

Jenže tento drobný detail herec v příspěvku zcela vynechal, a tak je jasné, že řadu lidí tímto příspěvkem poměrně vyděsil. A to i přesto, že »svou smrt« sám komentoval: „Jinak je to blbost, to nebyly stovky, to byly tisíce!!! Jsem to počítal zhora. Sbohem všichni… RIP,“ hodnotil počty smutečních hostů na obřadu.

Je docela běžné, že o úmrtích celebrit vznikají falešné zprávy a kachny, ovšem už nebývá zvykem, že hvězda tyto fámy rozšíří sama. Někteří Pavlovi fanoušci se samozřejmě »na první dobrou« vyděsili a teprve posléze jim došlo, že se jedná o jiného Lišku. „Sakra, už jsem se lekl, že se něco stalo našemu Vandrákovi!“ narážel kdosi na Pavlův pořad Vandráci, v němž s Janem Révaiem (45) objíždí svět na motorkách.

„Vcelku zcela zbytečný a krajně nevhodný příspěvek,“ zlobili se další lidé v komentářích, a dokonce se ozvali i ti, kdo skutečně zesnulého Lišku znali osobně. Samozřejmě se ozývaly hlavně názory, že dělat si legraci ze smrti člověka, je ubohost.

Partner Báry Polákové (36) přitom možná ani tak nechtěl tentokrát dělat legraci jako spíš poukázat na to, že život je krátký, jenže přece jen přestřelil. „Buďte všichni šťastní, važte si života, každého okamžiku… nevíte dne… a všechno se změní… a to nejen do s*aček, ale i k dobrému. A to je výzva!“ napsal ke kontroverznímu příspěvku, který nakonec zřejmě raději smazal, jelikož už na facebooku ani instagramu není k vidění.

VIDEO: Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! 

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií