„Přesně před rokem jsme měli neplánovanou a spontánní svatbu! Když jsme byli v Mexiku, rozhodli jsme se jít na párovou mayskou masáž s rituálem, a když se to dělo, cítili jsme silnou přítomnost všech živlů, našich předků a důležitost této mayské ceremonie,“ přiznala modelka na instagramu.

Právě v té chvíli jim došlo, že rituál je ve skutečnosti sňatek. „Pak se Ben zeptal, zda je to svatební obřad. Mayský léčitel mu s úsměvem potvrdil: ,Si, es una boda espiritual.' To v překladu znamená: Ano, je to duchovní svatba.“

Leckdo by byl asi zaskočen, že je najednou s někým „omylem“ spojen na celý život, ale Němcová a její partner Benjamin Larretche k takovým lidem nepatří. „Inu, v životě nic není náhoda či nehoda. Věříme, že tento den nám pomohl vytvořit ten nejhlubší, krásný a radostný rok našich životů.“

A zatím je dvojice novomanželů opravdu šťastná, navíc se jim v listopadu narodil syn a je z nich tedy i rodina. Zvládli dokonce komplikace při Petřině porodu a chvíle strachu, zda předčasně narozený chlapec přežije.

„Děkujeme mayským léčitelům a jejich předkům za sdílení jejich svaté moudrosti a připravení místa pro náš posvátný svazek,“ dodala na sociální síti kráska, která první výročí s manželem oslavila rozhazováním okvětních lístků.

VIDEO: Petra Němcová toho zažila dost: Jak vzpomíná na chvíle, kdy utekla tsunami?!

Video
Video se připravuje ...

Drsné výročí Němcové: 9 let poté, co utekla tsunami. Luboš Procházka, David Malík

Fotogalerie
75 fotografií