Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodiče Maddie se o její údajné smrti dozvěděli z médií: Co se stalo s dopisy z Německa?

Autor: jel - 
19. června 2020
19:10

Jak německá policie tvrdila médiím, Kate a Gerryho, rodiče Maddie McCannové, informovala o konkrétních důkazech, proč je jejich dcera údajně mrtvá. Jenže skutečnost byla jiná. Když se tato zpráva objevila v médiích, tak se nešťastní rodiče holčičky nestačili divit. Žádný dopis jim totiž nepřišel! Nyní se ukázalo, že celou věc zřejmě zpackala britská policie. 

Po letech naděje, kdy nebozí rodiče stále věřili, že se se svou malou holčičkou Maddie znovu setkají, přišla strašná rána. Holčička, která zmizela v roce 2007 na dovolené v portugalském Praia da Luz, je podle německé policie mrtvá a domů už se nikdy nevrátí. Kriminalisté informovali média, že mají konkrétní důkazy o tom, že Maddie už není naživu, prý poslali rodině dívenky dokonce dva dopisy, v nichž údajně vysvětlují situaci.

Rodina však žádné dopisy nedostala! Tuhle hrůznou zprávu se Kate a Gerry dozvěděli z médií! „Hojně šířená zpráva, že jsme obdrželi dopisy od německých orgánů, které uvádí, že existuje důkaz nebo důkazy o tom, že Madeleine je mrtvá, není pravdivá!“ uvedli nešťastní rodiče. „Stejně jako mnoho jiných nepodložených příběhů v médiích nám způsobila tato zpráva opět úzkost a znovu narušila naše životy,“ dodali podle deníku The Sun.

Kde je tedy pravda? Podle všeho německá policie dopisy opravdu zaslala, ale zprostředkovaně přes britskou policii, a Scotland Yard to vše zpackal! Důležité dopisy rodičům děvčátka vůbec nedoručil! Jejich mluvčí navíc odmítla celou ostudnou situaci komentovat.

Spolupráce mezi policejními orgány jednotlivých států nefunguje zrovna nejlépe. Německá policie si také stěžovala, že spolupráce s portugalskými orgány byla náročná, což samozřejmě Portugalce rozzuřilo!

Za vraždou holčičky podle Němců stojí v minulosti několikrát trestaný usvědčený pedofil Christian B., který je nyní ve vězení kvůli obchodu s drogami. Dostal zatím nepravomocný trest za brutální znásilnění starší americké turistky ve stejném letovisku, z něhož byla unesena Maddie. Od jeho identifikace se objevilo mnoho dalších dosud nevyřešených, podezřelých úmrtí a znásilnění, která má možná na svědomí také on.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání