Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčička (5) o půlnoci bloumala po ulici: Policii zavedla ke své ubodané matce! Její sourozence vrah odvezl

Autor: ran - 
18. června 2020
21:27

Bezprizorní holčička na ulici o půlnoci vzbudila v sousedovi velké podezření. Jeho tušení, že se děje něco špatného, se mělo brzy potvrdit. Přivolaní policisté našli v bytě drasticky ubodanou kadeřnici, matku holčičky. Jejího nevlastního otce pak zatkli polonahého, když se pokoušel dostat k sousedům se dvěma miminy v náručí. 

Úterní noc v New Jersey. Půl hodina po půlnoci. Všude klid, jen na ulici před jedním z obytných domů bloumá malé děcko. Holčičce je 5 let a její maminkou je kadeřnice Michelle Burnsová (†36). Ta je tou dobou už nejspíš po smrti, ale nikdo o tom ještě neví. Jen její přítel Jeffrey Daniels (36), který ji ubodal.

Sousedovi osamocená holčička přijde podezřelá, volá proto policii. Ta nejprve vyslýchá mladší sestru Michelle, bydlící hned vedle. Odpoledne prý zaslechla od vedle hádku a pak se sestře nemohla dovolat, uvedl server Daily Mail. Další sousedka policistům vypověděla, že u ní klepal Daniels a chtěl po ní, aby ho svezla. Ze strachu mu neotevřela. Nato policie vstoupila spolu s holčičkou do bytu Michelle Burnsové.

Našla ubohou ženu mrtvou, s bodnými ranami v krku. O pár hodin později byl zadržen v sousední čtvrti Michellin partner, jak stále klepe na lidi a domáhá se otevření. Při zatýkání držel v náručí dvě miminka (6 a 18 měs.), které měl se svojí přítelkyní. Na sobě neměl kalhoty, ani nebyl obutý, uvedla televize ABC 7 NY. V zuřivé hádce Michelle několikrát bodl do krku kuchyňským nožem, pak utekl i s oběma dětmi. Bude souzen za vraždu, zanedbávání výchovy a držení střelné zbraně.

Oběma holčičkám, které měl pachatel brutální vraždy u sebe, se nic nestalo. Pro jistotu byly převezeny na pozorování do nemocnice. Ubohá nejstarší dceruška je nyní v péči svého biologického otce.

Podle mladší sestry byl vztah Michelle a Danielse vždy plný hádek a násilí, ale Michelle se prý nikdy neodhodlala na druha podat trestní oznámení. Údajně se bála, že jí sáhne na život. Stejně tak starší bratr zavražděné John Boccellari i další členové rodiny se snažili kadeřnici z nezdravého vztahu vysvobodit. Bohužel se jim to však nikdy nepodařilo.

Kamarád mrtvé založil účet na GoFundMe, aby tak alespoň rodině pomohl s výlohami na pohřeb. 

dzambulka007 ( 8. prosince 2020 18:51 )

Opravdu nádherný pár. Doufám, že alespoň to nejstarší dítě má normálního otce a ten hajzl shnije v lochu. Děti jsou teď bez matky byť blbé jak tágo a jejich otec vrahem.

hulmihosoudruhu ( 18. června 2020 23:28 )

Ubodal jí střelnou zbraní.
Fakt hustý.

kralovna-vsech-mori ( 18. června 2020 22:37 )

Nevěřím tomu, že by blondýnu zabil černoušek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání