Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Tragická smrt dvou dětí na houpačce: Neštěstí přišlo znenadání!

Tragická smrt sester (†12 a †14): Na houpačce je zavalil cihlový sloup.
Tragická smrt sester (†12 a †14): Na houpačce je zavalil cihlový sloup.  (Autor: Facebook)
Autor: rc - 
16. června 2020
19:15

Tragédie se stala v neděli v americkém Ohiu. Sestry Scout (†14) a Chasey (†12) Scaravilliovy lenošily na houpačce, která byla přidělaná ke stromu a cihlovému sloupu, když sloup zničehonic spadl. Sestry zůstaly uvězněny pod ním. Na místo okamžitě vyrazili záchranáři a dívky byly převezeny do nemocnice. Nebylo jim však už pomoci. Na následky vážných zranění zemřely.

Bylo kolem osmé hodiny večer, když  Scout a Chasey Scaravilliovy pocházející z amerického města Cleveland Heights v Ohiu odpočívaly v houpačce, která byla zavěšená z jedné strany na strom a z druhé na cihlový sloup. Sestry si užívaly hezký a poklidný podvečer, ovšem náhle se vše změnilo.

Podle informací britského deníku Daily Mail sloup zatím z neznámých příčin spadl a uvěznil dívky pod sutinami. Na místo vyrazila policie a hasiči, kteří sestry osvobodili. Obě dvě byly posléze převezeny do nemocnice. Nicméně jejich zranění byla velice vážná a nedalo se jim již pomoci. Z jejich náhlé a tragické smrti jsou zdrceni nejen jejich rodiče a dva sourozenci, ale také jejich spolužáci ze školy The Hathaway Brown School, kde byly obě dvě oblíbené.

„Celá komunita Hathaway Brown je zdrcena ze ztráty sester Scaravilliových. Budou velice postrádány mnohými přáteli, spolužáky a učiteli. Naše myšlenky a modlitby jsou s jejich rodinou,“ uvedla ředitelka školy Fran Biselleová v prohlášení. Chasey byla známá svými uměleckými vlohami a mezi přáteli byla oblíbená kvůli svému smyslu pro humor. O dva roky starší Scout byla oddaná dívka, která na svou mladší sestru dávala pozor a navíc měla talent na atletiku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání