Houkající sirény sanitky i policie vzbudily pozdvižení v bytovém domě v centru Rýmařova uprostřed noci. „Oznámení jsme přijali v brzkých nedělních ranních hodinách,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Jiroušková. 

Na místo poté dorazili i technici a pohřební vůz. Lékařům se už nepodařilo napadené ženě pomoci. Nicméně dle stop na chodbě domu silně krvácela. „Policie něco hledala v okolních popelnicích,“ hlásili svědci. Je možné, že pátrali po vražedné zbrani. Tu zatím policie neupřesnila.

Byli to prý pijani

Co se vlastně v domě stálo, přiblížili sousedé. Tak jako už mnohokrát předtím si partneři dopřávali v bytě kvanta alkoholu. „My jsme s nimi přímo problém neměli. Ale pilo se tam u nich den co den. Zavřely se za nimi dveře a začalo to. Řev, hluk a typický odér chlastu,“ řekl soused z domu. 

Podezřelý v cele

Dle informací Blesku skončil v poutech ženin o přibližně deset let mladší partner. „Zadrželi jsme jednu podezřelou osobu. V souvislosti s ní událost prošetřujeme jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti,“ sdělila policistka Jiroušková. Zda nebude čin překvalifikován přímo na vraždu je otázkou dalšího vyšetřování kriminalistů. 

Fotogalerie
6 fotografií