Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Irinka (7) putovala z děcáku do pekla! Náhradní matka ji 6 let držela bez jídla v tajné místnosti

Autor: shp - 
7. června 2020
08:15

Náhradní matka jí slíbila domov a lásku. Namísto toho však nebohou Irinu (7) z Ruska zanedbávala, věznila ji a prakticky se o ni nestarala. Podvyživenou a zaostalou dívenku navíc Natalija Zubačijova (44) držela o samotě v tajné místnosti. To vše jenom kvůli tomu, aby na ni mohla pobírat příspěvky.

Zubačijova je matkou šesti dětí, o které se vzorně stará. Nikdo by proto neřekl, že holčičce, kterou si před šesti lety adoptovala, nějak ublíží. Jenže přesně to se nakonec stalo. Z ruské matky se vyklubala neskutečná tyranka. Poté, co si Irinu před šesti lety osvojila jako roční miminko, už o ní nikdo nikdy neslyšel. Až dosud.

Dívenku zachránil soused rodiny

Zbídačené dítě zahlédl soused Zubačijovy Vladislav Skorodumov. Vyděsil se, vzal ho k sobě domů a zavolal policisty. Ti okamžitě Rusku zatkli, obvinili z týrání dítěte a podvodu. Irina skončila v nemocnici. Její stav je velice špatný. Kromě toho, že je viditelně podvyživená, je i mentálně zaostalá, protože se o ni nikdo pořádně nestaral.

Psychicky je na tom asi jako tříleté dítě. K tomu se nenaučila žádné hygienické návyky. Jíst umí navíc jenom rukama. To vše kvůli tomu, že žila sama v tajné miniaturní místnosti. Při výslechu přiznal manžel Zubačijovy, že o šestiletém martyriu dítěte věděl. Matka si ho podle něj osvojila kvůli tomu, aby na něj mohla brát přídavky.

Naoko dokonalá rodina

Rodina Zubačijových přitom vypadala naoko jako dokonalá famílie. Všichni si mysleli, že jsou rodiče spořádaní a jejich děti se mají jako v pohádce. Tak tomu skutečně bylo, ale jenom v případě biologických potomků. Osvojená dívenka prožívala v tajné místnosti nevyslovitelné hrůzy, ze kterých se možná už nikdy nevzpamatuje.  

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání