Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ženu unesl její nevlastní otec, věznil ji 20 let a donutil ji s ním mít 9 dětí

Autor: shp - 
4. června 2020
21:59

Nebohá Rosalynn McGinnisová (34) z města Poteau ve státě Oklahoma toho v životě zažila více, než by si sama přála. Od deseti let ji zneužíval její otčím Henri Piette. Když jí bylo dvanáct, její matka se s ním rozešla. Tyran a despota si ale nechtěl nechat nic líbit, a tak se rozhodl, že se pomstí. Svou nevlastní dceru unesl.

Už když se jí začal dotýkat v 10 letech, věděla Rosalynn, že její otčím dělá věci, které by neměl. Bála se však příliš na to, aby něco řekla. Když jí bylo 12 let, její matka se s ním rozešla. Tím však martyrium dívky neskončilo, ale teprve začalo. 31. ledna 1997 ji Henri Piette unesl před budovou školy.

Odcestovali do Wagoneru v Oklahomě, kde si ji otčím na oko vzal. Vzkaz dívce byl jasný: Teď patříš mně! Únosce řekl dívce, že ji její matka už nechce vidět. Pak následovalo pokračování v neúnosném znásilňování. Piette udělal vše pro to, aby úřady dívku nevystopovaly. V roce 2000 bylo Rosalynn teprve 15 let, ale už svému tyranovi porodila první dítě.

Otčím: Zabiju tě, když budeš mluvit

To byl přitom jen začátek. Piette jí začal vyhrožovat, že ji zabije, pokud začne mluvit. Násilník ji často bil a neštítil se používat ani pěsti. Násilí se přitom stupňovalo. Nakonec po ní házel i lahve od piva a dřevo. Utrpěla několik zlomenin, ale jen výjimečně viděla doktora. Když bylo Rosalynn 18 let, donutil ji Piette jít na policii, aby vypověděla, že utekla z domova. Vyhrožoval jí, že své tři děti, které s ním tehdy měla, už nikdy neuvidí. Vystrašená dívka poslechla.

Poté pláchl i s obětí do Mexika, kde žili ve špinavé díře. Rosalynn byla nucena škemrat o jídlo na ulicích. Zlom přišel v roce 2016, kdy bylo Rosalynn 32 let. Ve frontě v supermarketu si ji všiml manželský pár, který moc dobře viděl, že má až příliš moc dětí, které vypadají podvyživeně. Únosce pak s ženou cestoval z místa na místo, aby unikl strážcům zákona. Nakonec byl Piette vypátrán v Dallasu. V tu dobu se svou nevlastní dcerou zplodil už 9 dětí, uvedl Mirror.

Doživotí za zvěrstva

Nikdy jsem neznásilnil své děti. Miloval jsem se jen s mojí ženou,“ tvrdil po zatčení s tím, že 99 % toho, co říká Rosalynn, je lež. V roce 2019 se děsivý případ konečně dostal před soud, ale až letos v dubnu byl Piette odsouzen k doživotí za únos. Navíc dostal 30 let za to cestování s nezletilou přes hranice. Svým obětem také musí vyplatit tučné odškodné, na které nemá...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání