Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Týden byl na svobodě: Vězně z Ostrova dopadli v Praze!

Aktualizováno -
4. června 2020
12:53
Autor: yks, VaB - 
25. května 2020
17:14

Policistům se podařilo dopadnout vězně, který utekl před týdnem v Karlovarském kraji z věznice v Ostrově. Po týdnu na svobodě ho vypátrali v Praze. 

Zkrátit si trest se minulý týden rozhodl Stanislav V.. Ten uprchl z věznice v Ostrově na Karlovarsku. Okamžitě se proto rozjelo masivní opatření a pátrání, do kterého byl zapojen i vrtulník s termovizí.

Do případu se vložili i kriminalisté z odboru pátrání Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování spolu s kolegy z Karlových Varů. Po muži intenzivně pátrali, označili ho i za nebezpečného.  

Video  Zadržení uprchlého vězně.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Po týdnu se jim podařilo muže lokalizovat v Praze. Došlo proto na jeho zadržení v samotném centru metropole. Vězně zadržela hlídka Pohotovostní motorizované jednotky společně s kriminalisty. Využít museli i hrozbu namířené střelné zbraně.

„Uprchlík se po zadržení snažil policisty zmást a uváděl falešnou totožnost, aby se vyhnul návratu do vězení. Po krátké chvíli však zjistil, že policisté jdou najisto a po několika hodinách už byl zpět ve vězeňské cele,“ uvedl mluvčí policie David Schön

 

sacred10 ( 25. května 2020 18:31 )

je přibližně 185 cm vysoké hubené postavy
Tak když byl ve věze­ní,před­poklá­dám,že je i změřený a to dosti přesně!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání