Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Muž údajně plivl na sousedku: Tady máš koronavirus, ty s*ině! křičel prý

Autor: jel - 
2. dubna 2020
20:46

K nepříjemné události vyjížděli městští policisté z Chabařovic na Ústecku v pondělí odpoledne. Zvláštním způsobem se zde opět rozhořel letitý spor: Soused měl plivnout na ženu a tvrdit jí, že má koronavirus.

Podle informací, které Městská policie Chabařovice zveřejnila na svém facebookovém profilu, měli muž a jednašedesátiletá žena mezi sebou dlouhodobé neshody. Policisté prý do tohoto domu nevyjížděli poprvé.

Ke zvláštnímu činu se v pondělí rozhodl muž. „Tady máš koronavirus!“ křičel údajně poté, co na ženu plivl. Podle portálu TN.cz měl muž plivnout i před přivolané policisty s tím, že si může plivat, kde chce.

Přesto, že dle testů nebyl muž pozitivní na přítomnost viru, tak jeho jednání bude vedeno pro podezření z přestupku, uvedla Městská policie Chabařovice na sociální síti.

Citronel ( 2. dubna 2020 21:10 )

Já mam chuť plivnout na každého,koho potkám bez roušky.I děti,i malé děti ji nosí,ale vždy a všude se najde blb.V 99% šlo o starší ročníky,to 1% byly ženy,ale dle výrazu v ksichtě by byl div,že si dokážou sami zavázat boty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání