Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka poslala syna do obchodu: Místo nákupu přišel domů s novou manželkou!

Pandemie koronaviru zasáhla i Indii
Pandemie koronaviru zasáhla i Indii  (Autor: Reuters)
Autor: DH - 
17. května 2020
16:25

Policie v indickém městě Ghaziabád bude ještě dlouho vzpomínat na netradiční stížnost, se kterou se na ně obrátila jedna starostlivá maminka. Tvrdila, že její synáček vyrazil na nákup, ale domů se místo tašek se zbožím vrátil s novou manželkou. Mamince se ovšem vůbec nelíbila.

Podle lokálních médií byla matka mladého muže naprosto šokovaná, když místo potravin přivedl domů ukázat novou manželku, kterou žena ani neznala. „Poslala jsem ho na nákup, ale když se vrátil, měl s sebou manželku. Nejsem připravena tohle manželství schválit,“ nechala se slyšet rozčilená Indka.

Ve skutečnosti ale k svatbě nedošlo v supermarketu, ale pár měsíců předtím, než syn přivedl manželku ukázat. Pár se nechal oddat na tajné svatbě a muž svoji novou ženu na čas ubytoval do bytu. Matce se ji rozhodl představit až po nějakém čase.

Pár se oženil na poutním místě zvaném Haridvár. Bohužel ale beze svědků. Své manželství se tak rozhodli stvrdit oficiálně až později, ale kvůli koronaviru se vše pozdrželo. Ženě mezitím skončil pronájem bytu, a proto se syn rozhodl novomanželku představit doma. Tam pro ně ale pochopení nebylo. Místo rodinné idylky tak všichni putovali na policejní stanici podat vysvětlení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání