Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Opilý otec unesl syna: Policie ho zastřelila před zraky chlapečka (5)!

Autor: ran - 
16. května 2020
21:00

Dramatické chvíle zažili policisté v Oregonu. Pronásledovali opilého otce, jemuž soud zakázal vídat se se synem. Muž ho měl na zadním sedadle SUV, v němž prchal. 5letý chlapec jistě nechápal, co se to děje. Jeho otec navíc při honičce postřelil policistu, a sám vzápětí zemřel po zásahu policejní zbraní. 

Okamžiky, kdy Matthew Goff na policisty vytáhl útočnou pušku AK-47 a začal z ní střílet, natočila policejní kamera, stejně jako následný vývoj událostí. Došlo k nim 10. dubna, ale teprve nyní policie video z honičky zveřejnila. Do této doby se šetřilo, zda bylo použití zbraně ze strany policistů oprávněné. Výsledek zní jednoznačně, zásah byl zcela v pořádku, napsal Daily Mail.

Opilec při jízdě vystřílel celkem 36 ran, v zásobě měl dalších 10 plných zásobníků s 250 střelami. Policisté palbu opětovali. Muže přitom zasáhli a zabili. Pak se postarali i o chlapce, kterého vytáhli z auta a odvezli nezraněného do bezpečí.

 „Rozzuřil se, když zjistil, že dostal soudní zákaz stýkat se se synem kvůli svému alkoholismu,“ řekla bývalá manželka zabitého muže Ria Edenfieldová v rozhovoru pro televizi KOBI5. Těsně po události exmanželka ještě vyjadřovala smutek z tragického konce otce svého  syna. Později ale, když se situace kolem únosu uklidnila, už mluvila trochu jinak. „Má aspoň konečně klid, bojoval se svými démony strašně dlouho,“ řekla.

kralovna-vsech-mori ( 16. května 2020 17:39 )

Ta stařena je matka pětiletého děcka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání