Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dispečerka ZZS to přehnala se samoopalovákem: Po experimentu se musela koupat v bělidle!

Autor: rc - 
13. května 2020
05:20

Dispečerka záchranné služby Kelsey Chambersová (19) si chtěla zkrátit čas v domácí karanténě zkrášlováním sebe sama. Devatenáctiletá rodačka z anglického Newcastlu si koupila samoopalovací krém a natřela se jím. Několik hodin po aplikaci se na sebe podívala a zůstala v šoku stát. Její tvář se zbarvila do sytě hnědé barvy!

Dny v karanténě jsou dlouhé a lidé už neví, jak se zabavit. Někteří se věnují knihám, jiní sportují a další, jako například Kelsey Chambersová, se věnují sebezkrášlování, aby poté, až budou moci znovu jít mez lidi, vypadali dokonale.

Ovšem zkrášlování zevnějšku se devatenáctileté dispečerce záchranné služby moc nevyvedlo. Kelsey, která žije v anglickém Newcastlu, miluje, když je opálená. Přes internet si proto objednala za 13 liber (408 Kč) samoopalovací krém. Po natření ho podle informací britského deníku Daily Mail nechala na sobě zhruba hodinu.

Po uplynutí šedesáti minut ji čekal obrovský šok. Její tvář získala až černou barvu a Kelsey vypadala, jako by měla na sobě masku! „Když jsem zjistila, že je to tak tmavé, smála jsem se celé hodiny a byla šokovaná. Nevystrčila jsem paty z domu, dokud jsem vypadala takhle,“ uvedla Kelsey s tím, že posléze strávila hodně času v koupelně. Zbavit se opálení jí pomohlo až bělidlo. Trošku bělidla přidala do vany a vykoupala se v tom. „Musela jsem to prostě umývat, dokud to nevypadalo přirozeně,“ dodala s tím, že ji to rozhodně neodradilo od toho, aby použila samoopalovací krém znovu. Nicméně si od nehody odnesla ponaučení, že méně někdy znamená více.

krapotkin ( 13. května 2020 13:11 )

Proč do bělidla ? Mohla si jít úspěšně požádat o jakékoliv dávky. Jako bílá dostane prd.

Zobrazit celou diskusi