Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Důchodkyně z Berounska vypila dezinfekci Anti-Covid: Bála se nákazy koronavirem!

Autor: DH - 
13. května 2020
09:56

Nemohli věřit vlastním očím ani uším. Zaměstnanci středočeské záchranky asi nikdy nezapomenou na výjezd z minulého týdne, kdy se dostali do domova důchodců na Berounsku. Zasahovali tam u seniorky, která neustále zvracela. Jak se rychle ukázalo, důchodkyně předtím vypila dezinfekci Anti-Covid.

Do domova důchodců vyrazila po tísňovém volání posádka záchranné služby ze Zdic. Po příjezdu na místo pak záchranáři nalezli v pokoji seniorku, která neustále zvracela a nebyla schopna ani komunikace.

„Od ošetřujícího personálu se záchranáři dozvěděli, že už oni museli ženě pomáhat ze společenské místnosti, neboť už nebyla skoro schopna chůze. Také uvedli, že z jejího hrnku na kávu je cítit divný zápach,“ napsala středočeská záchranka na svůj facebook.

Záchranáři následně po čichu zjistili, že hrneček zapáchá po dezinfekci, a později objevili nedaleko společenské místnosti zásobník na dezinfekci Anti-Covid. Okamžitě proto ženu převezli do nemocnice i se vzorkem obsahu hrnečku.

Důchodkyně se nakonec v hořovické nemocnici sama přiznala, že požila přibližně 200 mililitrů dezinfekce Anti-Covid, protože se bála nákazy nemocí covid-19. „Dezinfekci si "napumpovala" do hrnečku s kafem ze zásobníku,“ doplnila záchranná služba, která zároveň na všechny apeluje, aby dávali na své příbuzné pozor.

„Znovu prosíme, promluvte si se svými staršími rodinnými příslušníky. Bojí se nemoci, bojí se, protože ví, že patří do rizikové skupiny, neumí si vyfiltrovat informace, které se na ně valí z médií. Potřebují se (klidně i opakovaně) svěřit, potřebují vaši radu a uklidnit,“ uzavřeli záchranáři.

levicove-smegma ( 14. května 2020 07:44 )

Solferonanus: Důchodců je moc, je potřeba to trochu zředit, vyházet z oken nebo nakazit koronavirem.
Zbude více peněz místo na důchody na řepku.

levicove-smegma ( 14. května 2020 07:42 )

V tomhle zemanobabišizmu si každý pomáhá jak může. Roušky jsme si také museli ušít sami.

zaschla_spermie ( 13. května 2020 14:34 )

Solfernus: Prostě máme tu zemanobabišizmus.

zaschla_spermie ( 13. května 2020 14:32 )

Nikoliv, přesné znění bylo, že zachránil tisíce mrtvých. Asi před obživnutím.

Annakunnda ( 13. května 2020 14:23 )

Babce dosla Alpa a tak nepohrdla jinym chlastem

Zobrazit celou diskusi