Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manžele zastřelili při zpackané loupeži, zatímco jejich děti spaly: Kvůli pětistovce!

Autor: ran - 
10. května 2020
09:04

Vloupal se k nim domů a ohrožoval je zbraní. Ukradl jim mobil, 500 korun a pak utekl. Když mu ale došlo, že v domě zapomněl klíčky od auta, vrátil se. U auta však zase zapomněl kuklu, kterou měl před tím na hlavě, a tak z obavy před prozrazením oba mladé manžele zastřelil. V pokojíčku zatím spaly jejich tři malé děti.

Tony a Katherine Butterfieldovi ze Salt Lake City v Utahu měli prosperující zahradnictví a tři krásné děti ve věku 4 roky, 2 roky a 6 měsíců. Ty jsou nyní už navždy bez maminky a tatínka.   

18. dubna se do jejich domu vloupal Albert Enoch Johnson (31). Manželskému páru nebyl neznámý, jednou se v jejich podniku také ucházel o zaměstnání. Byl bez peněz, a tak se rozhodl vloupat se tam, kde cítil kořist. Aby ho majitelé nepoznali, nasadil si kuklu. Butterfieldovým přikázal sejít z patra dolů. Odcizil jim ale jen jeden mobil a drobnou hotovost. Pak odešel. Tragédii přinesly až následující minuty, když se zloděj vrátil pro v domě zapomenuté klíčky od auta. Tentokrát na hlavě neměl kuklu jako prve, proto ho Tony poznal. Podle zpravodajského serveru Daily Mail ho oslovil jménem a zavolal na něj „Proč?“. Nic víc nestihl, protože mu vrah bodl nůž do hrudi a pak ho zastřelil. Když spatřila scénu manželka, vykřikla. Johnson se na ni otočil a kulkou do hlavy zabil i ji. V ten okamžik se staly tři malé děti sirotky, kteří si tu tragickou chvíli ponesou do konce života v sobě. Johnson utekl do Kalifornie, kde byl ale v Sacramentu po několika dnech zadržen. S ním byla vzata do vazby i jeho partnerka Sina, protože bránila policii ve vyšetřování. Zatajovala, kam Johnson zmizel, a snažila se po něm zamést stopy. Pro osiřelé děti soucitní lidé vybrali prostřednictvím GoFundMe v přepočtu přes 6 milionů korun. Jejich tatínkovi Tonymu příbuzní a známí přezdívali T-money pro jeho schopnost vydělat peníze a finančně rodinu zabezpečit. Ale znali ho také jako vyrovnaného chlapíka a milujícího otce. „Ať se objevily jakékoli problémy, nikdy nezvýšil hlas ani si nestěžoval. Své děti nikdy nerozmazloval, a ony přesto věděly, jak moc je má tatínek rád. Pro pomazlení nebo legraci si k němu mohly přijít vždy,“ uvedl dojemná slova rodiny Daily Mail. Kvůli utažské karanténě musel být pohřeb přenášen přes internet.

 

 

MAMKA2316 ( 10. května 2020 10:24 )

A PROTO BY MĚL BÝT PŘIJAT ZÁKON O TRESTU SMRTÍ !!!!PROČ TY ZRŮDY JEŠTĚ ŽIVIT VE VĚZENÍ PLATIT JIM OBLEČENÍ HLÍDAČE TOPENI,VODU ATD ??????

filip.rozec ( 10. května 2020 09:58 )

blbej den no

alenotakno ( 10. května 2020 09:48 )

Pro koho toto píšeš? Každý se dovtípí o co de. Tady se stal hrozný zločin, ten neřád by potřeboval každý den mučit pomalou smrtí až by vypustil duši ať si to pořádně vychutná a bez slitování. Co teď ty děcka? No hrozné se dějou věci v Americe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání