Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Patrik (†35) tragicky zemřel na motorce: Dojemná slova zdrcené manželky!

Autor: VaB - 
9. května 2020
06:40

Dobrovolný hasič Patrik (†35) si vyrazil v sobotu na své motorce. Domů se ale už bohužel nevrátil. Ve Vejvanovicích na Chrudimsku se čelně střetl s osobním autem a na místě zemřel! Rodina truchlí. Na smutečním oznámení stojí dojemné vzkazy.

Přichází hezké počasí a na silnicích se tak objevují ve velkém motorkáři. Přibývá však i tragických nehod, které v jejich případě mnohdy končí smrtí nebo těžkým zraněním. Jedna taková se naneštěstí stala v sobotu u Vejvanovic. 

V obci došlo k čelnímu střetu motorky a osobního auta. Na místo vyjela záchranná služba, hasiči a policisté. Závažnost situace si vyžádala i zásah záchranářského vrtulníku. I přes rychlou a okamžitou pomoc ale motorkář Patrik (†35) na místě podlehl utrpěným zraněním.

Bez něj se žít nedá

Zpráva zdrtila rodinné příslušníky, ale i kolegy mrtvého Patrika. Byl totiž členem dobrovolných hasičů z Hrochova Týnce. Na facebook tak vyvěsili černobílou fotku s černou stužkou.

Patrik byl otcem dvou holčiček. Doma na něj všichni čekali. „Ztratila jsem lásku svého života. A nevím, co bude dál. Bez něj se žít nedá. Jen na něj všichni vzpomínejte. A děkuji hasičům a všem, kdo ho znal, že touhle cestou ukazují, co se stalo, a že jim to není jedno,“ napsala jeho žena na facebook. 

Poslední rozloučení

S dobrovolným hasičem Patrikem se rodina rozloučí 11. května. „Chci ti říct, že tě miluju nejvíc, jak člověk milovat může. Miluju tě víc a víc. Vážím si tě jako manžela, přítele, který mě podrží, když mi je nejhůř,“ vzkázala mu skrze smuteční oznámení jeho žena.

Uživatel_5694118 ( 23. listopadu 2023 20:13 )

Dobrý den všem čtenářům ano vím že je pozdě se k tomu to vyjadřovat ale chci a by všichni kdo chce toto čte a by jste věděli o tom že Patrik za nehodu nemůže muže za to řidič auta. Protože se když Patrik jel domu tam se za ním předháněli dvě auta a ten jeden řidič ho srazil a na místě umřel a k tomu ten řidič neměl být vůbec na silnici protože byl postižení v mozku ale i tak mu dali řidičák. Určitě si říkáte co se co se stalo tomu řidičovi nic se mu nestalo a přesto že měl ji do věznice protože za to mohl on ten řidič auta ale dali mu podmínku. Podle mě tohle není spravedlivé on zabil člověka který měl rodinu a nic se mu nestalo ale kdyby to uděl těm motorkář tak jde do kriminálu ale víte jak se říká karma jednou přijde.

Barbora Dubska ( 28. ledna 2021 21:46 )

Barbora Dubska ( 28. ledna 2021 21:18 )

pajato73 ( 22. května 2020 11:38 )

proc jste tak zli? Nikdo z vas nevi, jak a co se stalo.... a taky neni pravda, ze vetsinou maji vinu motorkari... kolikrat ridic Auta prehledne motorku? Ne jen jednou jsem to videla na vlastni oci... ale at se stalo, co se stalo... nebudte tak zli.... a uz vubec ne na ty nevinne!!!

offline ( 9. května 2020 15:34 )

Nehoda motorkáře nikdy není tragická, ale je štěstím pro všechny ostatní. Nikdo je nebude obtěžovat hlukem široko daleko a nebude ohrožovat další účastníky silničního provozu. A ve třicetipěti být dědečkem, jak stojí na parte, to je tedy šu kací výkon. Tam nejspíš šu ká kámen cihlu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání