Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dětský vrah z Kmetiněvsi jde na svobodu! Nekrofilní sadista ubodal a znásilnil Barborku (†13)

Autor: shp - 
7. dubna 2020
12:43

Psal se leden 2004, když nyní devětadvacetiletý R. P. ve svých teprve dvanácti letech zavraždil svou třináctiletou spolužačku Barborku N. (†13) v Kmetiněvsi. Za čin nebyl nikdy souzen, ani odsouzen a ani potrestán. Naopak skončil za mřížemi kvůli loupežnému přepadení, krádeži a dalším činům. Tresty za ně si odseděl a nyní míří na svobodu.

Muž si postupně své tresty odpykal. První dostal v září 2014 u Obvodního soudu pro Prahu 9 za loupež. Druhý byla podmínka za krádež a další trestnou činnost, kterou mu uložil kolínský soud. „Odsouzený R. P. by měl dle dostupných informací vykonat trest dne 7. dubna 2020,“ řekla webu iDnes.cz mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 9 Monika Kupcová.

Kam ale dětský vrah zamíří? To není jisté. Matka mu zemřela a s otcem nežil. Jak portál uvedl, před svým zadržením a uvězněním se pohyboval zejména v Praze, a to v Letňanech a na Proseku.

Čin, který otřásl veřejností

Brutální vražda, kterou spáchal v lednu roku 2004, zvedla ze židle českou veřejnost. Ve Kmetiněvsi ji spáchal dvanáctiletý školák, který přepadl s nožem v ruce nevinnou Barborku.

Po vraždě ji sexuálně zneužil. Pátrání o vrahovi trvalo dlouhých devět měsíců. Dopadnout se ho podařilo až po testech DNA, které muselo podstoupit přes 600 místních mužů. Podle znalců trpí odsouzený úchylkami jako sadismem a nekrofilií. Léčen byl na sexuologickém oddělení v Bohnicích, kde taktéž podstoupil tzv. chemickou kastraci, která utlumila jeho potenci a choutky.

Pamatuješ si na mě?

R. P. však později po opuštění výchovného ústavu s čistým trestním rejstříkem měl neustále problémy se zákonem. Šlo o bitky, krádeže a výtržnosti. Údajně také odjel opilý a zfetovaný od nehody. Co se bude dít teď, je nejasné. Podle expřítelkyně si přál mít na hrudníku vytetovaný nápis Do you remember me? – 1. 1. 2004. V angličtině to znamená „Pamatuješ si na mě?“ a jde zároveň o vraždu Barunky. Tetování na hrudníku si údajně nakonec i pořídil.

Beninecka ( 20. července 2023 18:12 )

ja vubec nechapu procjeho rodice nemohli byt potrestani za to zew si ho udelali kdyz nemeli na to aby zvladli jeho vychovu mel by se stat vzpmatovata konecne zacit trestat rodice za to ze maji deti

vosavopruz ( 7. dubna 2020 20:25 )

Husajnovo péro už na něj čeká v pekle

eiben ( 7. dubna 2020 17:47 )

Proc ma to prase uchylne zakryty rypak na fotkach?????

lapak ( 7. dubna 2020 17:39 )

verka jdu po tobě Kajinek!!

lapak ( 7. dubna 2020 17:38 )

otec,rodina té dívky má nabito!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání