Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slavomír (71) si těžce poranil obě nohy: Život mu zachránil jeho pes!

Vše však mohlo dopadnout daleko hůř, nebýt jeho psa. Ten Slavomírovi skutečně zachránil život!
Vše však mohlo dopadnout daleko hůř, nebýt jeho psa. Ten Slavomírovi skutečně zachránil život!  (Autor: TV JOJ)
Autor: rc - 
26. února 2020
13:52

Slavomír ze Slovenska se dlouho neozýval svému sousedovi. Ten se proto rozhodl, že jednasedmdesátiletého muže navštíví. Když vešel do jeho domu, naskytl se mu otřesný pohled. Muž měl zkrvavené nohy a dokonce mu chybělo několik prstů. Vše však mohlo dopadnout daleko hůř, nebýt jeho psa. Ten Slavomírovi skutečně zachránil život!

Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka! To může potvrdit i Slavomír, který se svým čtyřnohým mazlíčkem bydlí na Slovensku. Jednasedmdesátiletý muž bydlí na samotě v horské chatě. Cesta k ní vede těžce přístupným terénem.

Soused Slavomíra podle informací Televize JOJ našel s jeho psem a s těžkými poraněními na nohou! Muž trpěl dlouhodobě na omrzliny. Ty nebyly však řádně ošetřeny, což vedlo k tomu, že mu odumřely tkáně! Podle informací zmíněné televize mu dokonce mělo chybět několik prstů! 

„Toto je stav, který je dlouhodobě zanedbaný, nebyl ošetřen, a jak sám pacient uvedl, že omrzliny měl teda před několika lety. Momentální poranění jsou následkem právě těchto několikaletých omrzlin,“ uvedla mluvčí nemocnice Ivana Vaněková s tím, že měl muž štěstí, že měl po svém boku svého psa. Ten mu totiž rány olizoval, čímž zabránil infekci. „Není vyloučené, že mu do určité míry možná i pomohl,“ dodala mluvčí.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání