Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Basák rockové skupiny František podlehl rakovině: Dojemný vzkaz přítelkyně!

Autor: VaB - 
15. února 2020
05:01

Rockovou skupinu ATD postihla obrovská tragédie! Opustil je baskytarista František Ch. (†30), podlehl rakovině. Stovky fanoušků truchlí. „Budeš mi chybět, má lásko,“ vzkázala přítelkyně.

Všechny fanoušky skupiny ATD postihla velmi smutná zpráva. Rockovou skupinu opustil basák František Ch. (†30), podle komentujících podlehl zákeřné rakovině. Desítky komentujících truchlí, vyjadřují kapele podporu. 

„Ach jo, furt se s tím nemůžu smířit. Alespoň už ho nic nebolí. Držte se, ATD,“ píše pod příspěvkem na facebooku Adéla. „Upřímnou soustrast, kluci, vám i rodině, škoda tak mladého a nadaného kluka,“ přidává se Fanda. "Těžko hledám slova. Život je prostě zlej. Moc mě to mrzí. Byl jsi hodnej, upřímnej a hlavně férovej chlap," truchlí Petr.

Poslední rozloučení proběhlo podle ATD 13. února v Benešově. Kapela zároveň napsala, že brzy oznámí podrobnosti k připravovanému koncertu. „Bude na Frantovu počest a zúčastní se ho i ostatní spřátelené kapely,“ uvedla kapela.

Františkova smrt zasáhla také jeho přítelkyni Magdalénu. „S bolestí v srdci vám oznamuji, že nás navždy opustil můj drahý, milovaný, úžasný přítel František Ch. Děkuji za krásná léta, tvoji trpělivost, lásku a oporu,“ napsala přítelkyně zemřelého basáka. „Budeš mi chybět, má lásko,“ dodala. 

scott bret ( 15. února 2020 12:15 )

Potřebuješ půjčku? Opravdu potřebujete nouzovou půjčku pro zahájení vlastního podnikání? Jste v dluhu? To je vaše příležitost k dosažení vašeho přání, nabízíme osobní půjčky, komerční půjčky a všechny typy úvěrů se zájmem
3%. Chcete-li získat mé informace, kontaktujte nás s našimi kontakty na květen:
Mrfr­ankpo­terlo­anof­fer@gm­ail.com

Warpik ( 15. února 2020 10:11 )

Kapelu sice neznám, bohužel je smutné když na tuto zákeřnou nemoc odejde někdo zvláště takhle mladý. Jen nechápu proč má zde František začerněný obličej a uvedené jen "Ch.", když na FB (a určitě i jinde) je uvedené příjmení celé (i parte) ...

Rajče ( 15. února 2020 09:19 )

Kriple.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání