Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Třeťák vážně pobodal svou sestřičku (5): „Zemři, zemři!“ křičel prý během útoku

Teprve devítiletý chlapec pobodal na Floridě svou malou sestřičku. „Zemři!“ křičel.
Teprve devítiletý chlapec pobodal na Floridě svou malou sestřičku. „Zemři!“ křičel.  (Autor: Reprofoto WKMG News 6 ClickOrlando)
Autor: rc - 
29. ledna 2020
15:49

Otřesný případ se stal na Floridě ve Spojených státech. Teprve devítiletý chlapec tam kuchyňským nožem pobodal svou mladší sestru! Pětiletá dívka jako zázrakem brutální útok přežila. Chlapec prý na zabití své sestry myslel dva dny, než se rozhodl popadnout nůž.

Městem Oscala ležícím na americké Floridě otřásl brutální útok, který se stal v pondělí odpoledne v jednom z tamních bytových domů. Devítiletý chlapec tam pobodal svou o čtyři roky mladší sestru! O případu informoval Daily Mail.

Na svou sestru se rozhodl zaútočit poté, co jejich máma odešla na pouhých deset minut, aby vyzvedla poštu a došla pro nějaké sladkosti k sousedům.

Zatímco máma byla pryč, chlapec šel do kuchyně, uchopil kuchyňský nůž a vešel ke své sestře do pokoje. Podle Daily Mail popadl svou sestru zezadu za krk a začal do ní bodat, přičemž měl křičet: „Zemři, zemři!“

Uprostřed útoku se však domů vrátila matka dětí, která ho odtrhla od zraněné dívky a vzala mu nůž. Poté, co na místo dorazila záchranná služba, byla dívka převezena letecky do nemocnice. Policisté našli chlapce schovaného v kůlně údržbářů poblíž bytového domu.

V úterý se chlapec objevil před soudem a byl obviněn z pokusu o vraždu prvního stupně. Soud navíc nařídil, aby byl v případu vykonán psychiatrický posudek. Chlapec měl podle informací Daily Mail uvést, že myšlenka na zabití sestry ho trápila dlouhé dva dny a nemohl se jí zbavit. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání