Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Evakuace v Přerově: Muž měl mít v bytě nebezpečný materiál! Na místě byli pyrotechnici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Pavel Slavík )
Aktualizováno -
19. prosince 2019
17:35
Autor: ČTK - 
19. prosince 2019
15:50

V Přerově ve čtvrtek odpoledne evakuovali policisté 11 obyvatel ze dvou vchodů domu v ulici Na Odpolední. Měli o ně obavy kvůli informaci o možném uskladnění nebezpečného materiálu v jednom z bytů. Jeho nájemník podle kriminalistů opakovaně vyhrožoval například zdravotníkům či úředníkům.

Policie dotyčného nájemníka zadržela, pyrotechnici a hasiči v jeho bytě nakonec nic nebezpečného nenašli. Evakuace obyvatel se týkala domu v ulici Na Odpolední 10 a přilehlého sousedního vchodu. Z domu muselo podle mluvčího hasičů Zdeňka Hošáka odejít 11 lidí.

Policejní akce skončila zhruba v 16:00. „Na místě nebylo nic nalezeno. Evakuovaní se mohli vrátit zpět do svých bytů,“ uvedla policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Muže podezřelého z nedovoleného ozbrojování zadrželi policisté po souhlasu státního zástupce. Bližší informace kvůli vyšetřování zatím policie nemůže sdělit, doplnila mluvčí.

Na místě policistům asistovali hasiči, kteří v domě provedli bezpečnostní a protipožární zabezpečení. K místu ze stanice Olomouc dorazil také hasičský evakuační autobus.

pondcamrest ( 19. prosince 2019 16:03 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání