Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Brutální útok v centru Bratislavy: Mladý cizinec zemřel po kopu do hlavy

Brutální útok v centru Bratislavy: Mladý cizinec zemřel po  kopu do hlavy (ilustrační foto)
Brutální útok v centru Bratislavy: Mladý cizinec zemřel po kopu do hlavy (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc, ČTK - 
8. prosince 2019
14:18

Bratislavská policie vyšetřuje brutální útok na cizince, který se odehrál v brzkých ranních hodinách v centru města. Cizinec zraněním na místě podlehl. Útočník z místa činu utekl. Nejde o první podobný případ v centru slovenské metropole, například loni na jaře tam po napadení útočníkem zemřel Filipínec. 

 Kolem páté hodiny záchranář vyjížděli na Náměstí SNP v centru Bratislavy, kde se měl nacházet muž v bezvědomí. Přes veškeré snahy záchranářů však muž zraněním podlehl. Podle televize Joj se obětí útoku stal patrně 22letý muž původem zřejmě z některé z balkánských zemí. Podle policejní mluvčí Lucie Mihalíkové neznámý muž po předchozím konfliktu poškozeného fyzicky napadl a následně utekl.

Televize Markíza uvedla, že útočník kopl svou oběť do hlavy. Policie vybídla svědky, aby se přihlásili. Nedaleko místa zmíněného incidentu došlo loni v květnu k podobnému útoku. Muž z jihu Slovenska tam tehdy kopl do hlavy Filipínce, který zraněním podlehl po převozu do nemocnice. Útočníka soud poslal do vězení na devět let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání