Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Petr Bouda beze stopy zmizel: Rodina a děti se o něj bojí, měsíc se už neukázal!

Petr Bouda beze stopy zmizel. Už měsíc se neozval.
Petr Bouda beze stopy zmizel. Už měsíc se neozval.  (Autor: Policie ČR )
Autor: VaB - 
27. listopadu 2019
07:32

Otec od rodiny odjel na schůzku, z té se ale nevrátil. Už měsíc je pohřešovaný a policie nemá stopu, kde se nachází! Petr Bouda žil s rodinou odděleně, ale své děti navštěvoval a měl je rád. Kam zmizel? Neviděli jste ho?

Jednačtyřicetiletý Petr Bouda z Liberecka beze stopy zmizel a jeho rodina už měsíc neví, kde je, co se mu stalo nebo jestli je v pořádku. 29. října ráno odjel na pracovní schůzku z Liberce do Mladé Boleslavi. Tam ale nedorazil. 

O den později, 30. října brzy ráno, příbuzným poslal SMS zprávu s tím, že se téhož dne vrátí odpoledne domů. Jenže k tomu taky nedošlo a zase se odmlčel, telefon je od té doby nedostupný. Rodina se o Petra proto začala bát a obrátila se na policii.

Policejní mluvčí Ivana Baláková pro Blesk.cz sdělila, že je to optimistický člověk. Ačkoliv se svou rodinou nežije „pod jednou střechou“, své děti pravidelně navštěvuje a má je rád. Důvod pro útěk od rodiny nemá, stejně tak nemá ani důvod pro to, aby spáchal sebevraždu.

Policie se proto obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc. Petr Bouda je 185 centimetrů vysoký a je střední postavy. Má hnědé, krátké a rovné vlasy, hnědé oči a strniště. Na krku má jizvu a na levé lopatce má pak tetování v podobě pergamenu, na kterém jsou vytetovaná čtyři jména: Jakub, Petr, Adam a Aneta. Z domova odjel v autě Škoda Octavia zelené barvy. Jakékoliv informace o pohřešovaném muži policie přijímá na lince 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání