Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Letadlo airbus muselo nouzově přistát: Během letu náhle zemřel pilot!

(Ilustrační foto)
(Ilustrační foto)  (Autor: EPA)
Autor: yks - 
24. listopadu 2019
14:07

Velké drama a šok zažili cestující letu ruské společnosti Aeroflot poté, co se druhému pilotovi (†49) během letu udělalo velice špatně. Posádka se rozhodla nouzově přistát v Rostově na Donu, jenomže devětačtyřicetiletý muž během přistávacího manévru zemřel.

Letadlo  Airbus 320 ruské společnosti Aeroflot z Moskvy do oblíbeného černomořského letoviska Anapa muselo nouzově přistát poté, co si druhý pilot, kterému ještě nebylo ani 50 let, začal stěžovat na prudkou bolest na hrudníku. 

Posádka se rozhodla zamířit k letišti v Rostově na Donu, ovšem stav muže v kokpitu se rychle zhoršoval. „Stevardka prakticky běžela uličkou. Později se ptali, jestli na palubě není nějaký lékař, že ho opravdu potřebují,“ vylíčila jedna z pasažérek - Jelena Voronovová - pro ruskou televizi Kanal 5. 

Podle agentury TASS pilot zemřel během přistávacího manévru. Další média uvedla, že příčina smrti sice dosud není známa, jako pravděpodobný se však jeví infarkt nebo mozková mrtvice. Během incidentu neutrpěl kromě nešťastného pilota nikdo z cestujících ani z členů posádky žádnou újmu.

 

 

Kazin ( 25. listopadu 2019 14:24 )

Jseš kreten a zustaneš. Někomu vodka a někomu mozek. No Češi jsou na tom z inteligenci čím dál hůř.

tezza ( 24. listopadu 2019 22:53 )

Skoda ho, byl ještě relativně mlád.
Létám s Aeroflotem několikrát za rok na lince Phuket- Moskva - Praha. Piloti jsou podle mého názoru nejlepší na světě. Nalétám stovky hodin ročně mezi Austrálii Thajskem Malajsii a Evropou tak mohu posuzuvat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání