Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tragická smrt holčičky (2 týdny): Zdravotní sestra miminku odmítla pomoci!

Tragická smrt holčičky (2 týdny): Zdravotní sestra se jí prý odmítla dotknout!
Tragická smrt holčičky (2 týdny): Zdravotní sestra se jí prý odmítla dotknout!  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rc - 
20. listopadu 2019
22:16

Tragédie se stala ve věznici v Austrálii. V oddělení, které je určené pro vězeňkyně s dětmi, se přestala hýbat teprve dvoutýdenní holčička, která byla v bezvědomí dlouhých třicet minut. Její máma křičela o pomoc, ovšem zaměstnanci věznice odmítali dítěti pomoci s tím, že se nejedná o vězeňkyni. 

Teprve dvoutýdenní holčička zemřela minulý rok v srpnu v australském vězení Dame Phyllis Frost Centre. Tragédie se stala na oddělení, kde je matkám umožněno žít se svými dětmi do jejich šesti let.

Ve večerních hodinách ostatní vězně probudil strašlivý křik mladé matky, která volala o pomoc pro své dítě. Podle informací britského deníku Daily Mail jedna z vězeňkyň uviděla bezvládné dítě a plačící matku, zatímco druhá, která neměla žádné zdravotní vzdělání, začala s resuscitací.

Vězeňská služba se neměla objevit dlouhých patnáct minut a poté, co dorazili do cely, zavolali zdravotní sestru. Ovšem dítěti se prý pomoci nepokoušeli. Zdravotní sestra měla dorazit až po dalších patnácti minutách! Dítěte se však měla odmítnout dotknout s tím, že se nejedná o vězeňkyni.

Ženy, které jsou ve vězení s dětmi, mohou mít pouze dvě návštěvy týdně. Podle informací Daily Mail Australia k lékaři mimo věznici berou děti často otcové. „Když se dítě necítí dobře uprostřed noci, nemají přístup k lékům. Je nutné zavolat ochranku a oni nepřijedou hned. Může to zabrat tři, čtyři, pět hodin nebo klidně do následujícího rána,“ uvedl zdroj pro Daily Mail.

europa ( 21. listopadu 2019 06:51 )

Co na to říct? Ta "matka" měla žít slušně, nedostala by se do vězení a tohle by se nestalo. za smrt dítěte může jen a jen ona. u nás je to ještě horší, tady pustili tu bestii dokonce z vězení na svobodu, aby mohla v klidu porodit. To už volá do nebe, co tu máme za blbé zákony.

jasnovidec01 ( 20. listopadu 2019 22:39 )

Teprve dvoutýdenní holčička zemřela minulý rok v srpnu v australském vězení!!!!! proč nás má zajímat rok starý případ de men ti pisálkové ???? a ještě z Austrálie ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání