Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policie prosí o pomoc: Laďka (45) zmizela cestou do práce! Naposledy ji viděli v autobuse

Policie prosí o pomoc! Žena (45) šla do práce, do ní ale nedorazila! Naposled ji viděli v autobuse
Policie prosí o pomoc! Žena (45) šla do práce, do ní ale nedorazila! Naposled ji viděli v autobuse  (Autor: Policie ČR )
Autor: VaB - 
13. listopadu 2019
20:04

Pardubická policie pátrá po pohřešované Ladislavě Buršíkové (45). Naposledy ji viděla v úterý její matka, když odcházela do práce, do té ale nedorazila. Podle policie byla naposledy viděna, jak vystupuje z autobusu v obci Rokytno.

Ladislava Buršíková odešla podle policie v úterý kolem čtvrté hodiny odpoledne ze svého bydliště v Pardubicích na Dubině. Naposledy ji viděla její matka. Pohřešovaná se měla vydat do práce, do které ale nedorazila. 

Naposledy byla spatřena v úterý v 16:31, když nastupovala do autobusu. Ten směřoval z Dubiny do Býště – Bělečka, v 16:43 měla žena vystoupit v obci Rokytno. „Pokud jste tímto autobusem cestovali, nebo ženu viděli, jak do něj nastupuje, nebo následně z něj vystupuje, kontaktujte linku 158,“ sdělila policejní mluvčí Dita Holečková.

„Žena je 180 cm vysoká, plnoštíhlé postavy, má krátké vlasy zrzavo-kaštanové barvy a nosí dioptrické brýle. Na sobě by měla mít černou bundu, světlé kalhoty, šedé botasky a velkou šedou kabelku s výraznou sponou,“ informovala mluvčí.

Jakékoliv bližší informace o pohybu pohřešované můžete policii předat na lince 158 či na nejbližší policejní stanici.  

halba ( 14. listopadu 2019 07:14 )

V petactyriceti ma baba nejvyssi cas na zmenu.

y1xcvbnm ( 13. listopadu 2019 21:04 )

aby zase nebyla nalezena na koupališti Džán, do teď nikdo neřekl jak se tam ta minule ztracená ze Žižkova dostala, možná to řekli ale za poplatek 49 Kč.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání