Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smrt na hokeji: Ochranka prý udeřila fanouška Michala, ten v nemocnici zemřel

Havířovský hokejový fanoušek Michal (†41) zemřel prý po konfliktu s ochrankou! (ilustrační foto)
Havířovský hokejový fanoušek Michal (†41) zemřel prý po konfliktu s ochrankou! (ilustrační foto)  (Autor: Blesk - David Malík/Ondřej Pátek)
Autor: drag, chm - 
29. října 2019
17:55

Michal (†41) byl srdcař, nechyběl na žádném hokejovém zápase a pro svůj oblíbený havířovský tým by i dýchal. O víkendu byl ale na stadionu naposledy. Zemřel v nemocnici na následky úrazu hlavy. Ten se mu stal údajně po sporu s ochrankou. Co se před havířovským zimním stadionem v sobotu večer odehrálo?

Oddaný fanoušek havířovského klubu se měl během sobotního zápasu s Frýdkem-Místkem dostat do konfliktu s ochrankou. Michal Č. za nejasných okolností spadl a udeřil se hlavou o beton. O pár hodin později zemřel v havířovské nemocnici.

Událost potvrdil předseda klubu AZ Residomo Havířov Jaroslav Mrowiec. „Vyjadřujeme nejhlubší soustrast rodině fanouška. Na památku zesnulého bude držena minuta ticha před středečním domácím utkáním s Litoměřicemi,“ napsal na web klub.

Co však smrtelnému úrazu předcházelo? Michal se údajně nepohodl s jedním ze členů ochranky a jejich konflikt vyvrcholil tím, že jej sekuriťák prý ranou do hlavy shodil na zem. K celému incidentu mělo dojít před stadionem, kam byl údajně opilý fanda ochrankou vyveden.

Na sociálních sítích se ve skupině Havířov Aktuálně celý incident bohatě komentuje. Někteří lidé přejí dotyčnému členu ochranky, aby „se smažil v pekle“. Ale jsou i tací, kteří naopak stojí na straně sekuriťáků, protože údajně měl být Michal ve značně podnapilém stavu, a není tak jasné, zda nebyl agresivní.

Roli členů ochranky nikdo oficiálně komentovat nechtěl. „Policisté se případem intenzivně zabývají,“ uvedla policistka Karolína Bělunková. Snad tedy přinesou kýžené odpovědi.

strejda777 ( 29. října 2019 21:12 )

karlos107: Věřím, že kdyby tam jen seděl třeba narvaný jako dělo, tak by ho určitě nikdo nezmlátil ty d.e.b.i.l.e. vypitý!

Antonn Blha ( 29. října 2019 20:47 )

Karlos105 Vy inteligente evidentně by jste taky pár potřeboval aby jste se zklidnil😂😂😂

PPP150W ( 29. října 2019 20:33 )

Vynechal jste ve svém příspěvku dvy zmíněné aspekty. Krom opilosti, za kterou netřeba nikoho mlátit, ještě řev a hlavně agresivitu. A tu je třeba krotit i represivně.

karlos107 ( 29. října 2019 20:20 )

Taskže když si někdo někdy dá víc, než snese, tak je třeba ho zmlátit?? Ty čuuuuráku když by to byl tvůj syn, bys mluvil jinak ty zachráněný potrate. Když si někdo vypije, tak ho rtovnou zabít,jo??!! Magorree vymrdanný

Htachahndrachu ( 29. října 2019 19:43 )

To nejsou fanoušci ale tupá bezmozková primitivní hovada s umyslem se jen porvat a provokovat a neco rozbit!🤮🤮🤮🤮

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání