Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cyklista na přechodu v Kladně narazil do dítěte a ujel! Pátrá po něm policie

Cyklista na přechodu narazil do dítěte a ujel! Pátrá po něm policie. (Ilustrační foto)
Cyklista na přechodu narazil do dítěte a ujel! Pátrá po něm policie. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: VaB - 
22. října 2019
12:06

Kladenská policie pátrá po cyklistovi, který v sobotu odpoledne narazil na přechodu pro chodce do dítěte a následně ujel. Když matka přecházela přes přechod pro chodce, cyklista se přiřítil a řídítky narazil do hlavy dítěte. Dítě muselo nakonec do nemocnice. Policisté hledají svědky, kteří policii pomohou s vypátráním cyklisty.

Sobota 19. října, půl páté odpoledne v Kladně v Americké ulici. Maminka se svým synem vstupuje na přechod a přechází přes něj. „K dopravní nehodě došlo tím způsobem, že v době, kdy přecházela přechod, předjel je zprava nezjištěný cyklista. Došlo ke střetu řídítek jízdního kola s hlavou jejího nezletilého syna,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková. 

Dítě naštěstí srážku ustálo, a tak nespadlo na silnici. Cyklistu ale nehoda vůbec netrápila, na situaci nereagoval a pokračoval na svém bicyklu dál. Chlapec po nehodě nejevil známky zranění, to se ale půl hodiny po nehodě změnilo.

„Cca po půl hodině odvezla (matka) syna do nemocnice k vyšetření, jelikož ho měla v místě, kde došlo ke střetu, bolet hlava. Lékař zjistil, že chlapec utrpěl povrchové poranění vlasové části hlavy,“ dodává Nováková. 

Policisté nyní žádají svědky nehody. Zejména lidi, kteří v inkriminovanou dobu přecházeli nebo projížděli v místě dopravní nehody. Svědectví pomůže objasnit průběh střetu a vypátrání cyklisty.

„Jakékoliv informace můžete sdělit policistům osobně na dopravním inspektorátu, nebo na telefonním čísle 974 873 250, 251. 255, nebo na mobilním telefonu 702 207 630. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158,“ zakončuje mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání