„Zjišťujeme, co se v areálu bývalého lomu stalo,“ řekla mluvčí bruntálské policie Pavla Jiroušková. Dodala, že s ohledem na stav vyšetřování policie nemůže uvést podrobnosti.

Podle dostupných informací šlo ale nejspíše o nešťastnou nehodu, zatím nic nenasvědčuje tomu, že by za pád dítěte mohl někdo další.

Neštěstí se stalo okolo 16. hodiny v opuštěném lomu v krnovské části Cvilín. „Dvanáctiletá dívka spadla ze skály z výšky okolo 15 metrů. Poté zůstala ležet v bezvědomí. Prvotní lékařské vyšetření ukazovalo na poranění hlavy a mozku,“ uvedl Humpl. Dívku do ostravské fakultní nemocnice přepravil vrtulník letecké záchranné služby.

VIDEO: Policisté ve tmě zachránili ze srázu v brněnském lomu Hády zcela vyčerpaného seniora (70).  Ukázalo se, že šlo o rafinovaný vražedný pokus , jak movitého podnikatele Františka Divokého připravit o život! Manželka muže a její milenec se nyní zpovídají z jeho pokusu vraždy před soudem.

Video
Video se připravuje ...

Policisté ve tmě zachránili ze srázu v lomu Hády zcela vyčerpaného seniora (70). Jak se ukázalo, šlo o rafinovaný vražedný pokus dvou pachatelů, jak starce připravit o život. Policie ČR Brno