Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Děsivé překvapení: Sklep rodinného domu zaplavila krev, protekla údajně ze sousedních mrazíren masa

Autor: rc - 
20. října 2019
07:10

Hrůzný pohled se naskytl Nicku Lestinovi, když se vrátil do svého domu ve městě Bagley v americkém státu Iowa. Poté, co sešel do sklepení svého domu, našel tam zem pokrytou krví a vnitřnostmi!

Nick Lestina připravoval svůj dům na prodej. Dům, který se nachází ve městě Bagley v Iowě, sousedí s mrazírnami masa Dahl's Meat Locker. Nick, který je otec pěti dětí, žil v domě dlouhých deset let a nikdy s firmou neměl žádný problém. Ovšem začátkem října se vrátil domů a ve sklepě na něj čekal hrůzný pohled. Takový výjev člověk vídá jen v hororových filmech. „Nikdo nechce něco takového vidět, něco takového cítit. Nikomu bych to nepřál, mít něco takového ve svém domě,“ uvedl Nick pro NBC News.

Ve sklepení domu totiž našel podlahu pokrytou krví! Navíc se na zemi povalovaly vnitřnosti, tuk a kosti. Šokovaný Nick rychle pochopil, odkud krev pochází. Podle informací Des Moines Register podlaha sklepa byla pokryta třinácti centimetry krve! Krev zřejmě pronikla do suterénu podlahovým odtokem, domy mají totiž společnou kanalizaci.

Rodina měla ve sklepě spoustu věcí, které teď můžou už jenom vyhodit - včetně postele, kterou měli připravenou pro synka. Navíc teď nemohou zůstat ve svém domě, a tak bydlí u příbuzných. Zřejmě se jim také zkomplikuje i prodej domu.

machrnadevsemi ( 20. října 2019 12:47 )

A tchyni nikdo nepostrádá?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání