Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Novopečená máma (21) nechala na facebooku dojemný vzkaz o svém miminku: Její partner Denis ho ubodal!

Autor: rc - 
13. října 2019
20:01

Andreea Steffanová před třemi týdny přivedla na svět prvorozeného synka. Jednadvacetiletá máma si užívala mateřství a na sociální síť facebook napsala dojemný příspěvek o svém synovi. O několik minut později se v bytě mladé ženy odehrál horor. Její partner Denis Erdinch Beytula (27) svého novorozeného syna ubodal.  

Britka Andreea Steffanová pochází z anglického města Wallsend. Už se nemohla dočkat, až bude máma. Na sociální síti facebook neustále publikovala fotografie s pomalu rostoucím bříškem.

Na jedné z nich je vidět, jak se Andrea pečlivě připravovala na mateřství. Za nastávající maminkou je v odrazu zrcadla vidět připravený bílý dětský košík postavený vedle postele. Před třemi týdny se šťastné mamince narodil syn, kterého pojmenovala Andrei.

Ve čtvrtek Andreea na sociální síť napsala dojemný vzkaz o svém synovi a mateřství. „Žádala jsem boha, aby mi seslal muže, který mě bude navždy milovat. Tak mi dal syna,“ sdílela dojemný příspěvek. O půl hodiny později se však stala tragédie. Její přítel Denis Erdinch Beytula na ně na oba zaútočil nožem a svého syna ubodal.

„Nejdříve jsem viděla matku, jak ji nesou na nosítkách. Měla kyslíkovou masku a byla obklopená zdravotníky,“ uvedla sousedka Lesley Ann Battensbyová (23) pro britský deník The Sun. „Poté jsem viděla, jak zdravotníci nesou dítě,“ dodala. Andreea leží v nemocnici ve stabilizovaném stavu. Malý Andrei brutální útok nepřežil. Zemřel o čtyři dny později.

Beytula, který pochází z Bulharska, byl již obžalován z vraždy a stane před soudem. „Tohle je zdrcující čas pro rodinu dítěte,“ řekl policejní důstojník Dave Cole pro britský deník Daily Mail s tím, že vyšetřování stále pokračuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání