Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ženich neměl na snubní prsten, tak se rozhodl vykrást banku: Na videu ho poznala snoubenka!

Ženich neměl na snubní prsten, tak se rozhodl vykrást banku: Na videu ho poznala snoubenka! (vpravo: ilustrační foto)
Ženich neměl na snubní prsten, tak se rozhodl vykrást banku: Na videu ho poznala snoubenka! (vpravo: ilustrační foto)  (Autor: Trinity County Sheriff's Office)
Autor: rc - 
9. října 2019
18:53

Heath Bumpous (36) měl den před svatbou. Pro svou snoubenku však neměl prstýnek a neměl ani dostatek financí na to, aby zaplatil další náklady za svatbu. Rozhodl se proto k zoufalému činu. Vykradl banku! Při loupeži ho však zachytila bezpečnostní kamera, a tak netrvalo dlouho a o jeho činu se dozvěděla jeho přítelkyně.

Byl pouhý den předtím, než měl říct ano své snoubence před oltářem. Heath Bumpous pocházející z texaského města Crockett ale neměl peníze na to, aby své lásce koupil vytoužený prstýnek. Navíc neměl ani na to, aby zaplatil místo, kde se veselka měla konat. Nevěděl, co si má počít, a tak se rozhodl k nepochopitelnému činu.

Odjel do města vzdáleného kolem 120 km od Houstonu a vešel do tamní banky s tím, že má zbraň a požaduje peníze. Poté se lesní cestou vracel domů, když obdržel telefonát od své snoubenky. Ta totiž již věděla, čeho se její snoubenec dopustil.

V bance byly bezpečnostní kamery a záznam z nich byl poskytnut policii, která ho publikovala na sociální síti facebook. Šokovaná žena ho rychle poznala. Podle výpovědi šestatřicetiletého Bumpouse ho přesvědčila, aby šel na policii a všechno jim řekl.

„V podstatě uvedl, že měl mít zítra svatbu, neměl peníze na snubní prsten, který chtěl koupit, a potřeboval zaplatit svatební náklady,“ uvedl šerif Woody Wallace pro NBCnews. Policistům předal ukradené peníze a místo toho, aby si oblékl svatební šaty, mu natáhli vězeňský mundúr. „Žádná svatba se neodehrála, pokud vím,“ dodal šerif.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání