Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Ženu údajně zabila v psychiatrické léčebně v Kosmonosech pacientka: Uškrtila ji!

Aktualizováno -
5. října 2019
18:16
Autor: shp, ČTK - 
5. října 2019
17:18

K násilnému činu s tragickým koncem došlo v středočeských Kosmonosech. V místní psychiatrické léčebně tam jedna pacientka napadla druhou. Napadení bylo velmi agresivní a ženu nakonec útočnice uškrtila.

K incidentu došlo v sobotu v Pavilonu B, informovalo Aktu.cz. Na místě byly vidět policejní vozy i auto pohřební služby, do něhož byla mrtvola ženy naložena. Policie nepotvrdila informace zpracovajského webu, že šlo o pacientky.

"Není vyloučeno, že ženu někdo zabil, byla nařízena soudní pitva, která se uskuteční v pondělí," řekl policejní mluvčí Pavel Truxa ČTK. Nechtěl komentovat, zda policisté někoho zadrželi.

"Krajští kriminalisté prověřují okolností úmrtí ženy, ke kterému došlo k léčebně v Kosmonosech. Není vyloučeno, že na úmrtí této ženy mohla mít podíl nějaká další osoba," dodal Truxa. Mrtvá byla narozená v roce 1975.

Monikay ( 5. října 2019 19:30 )

no to je hrůza. jak ve středověkém blázinci

Paul Katzchen ( 5. října 2019 17:39 )

Diskuze k článkům o K.G chybí, je jasné proč,ovšem nechápu tedy, proč tyto články kdosi vyrábí. Taktéž mi nejde na rozum, že K.G nebyl katolík ale pohřeb v katedrále S.Víta mít bude, to se jako dá koupit nebo jak to ti fráteři berou?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání