Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Český autobus přivezl z dovolené i dva migranty: Vyskákali z podvozku

Autor: chal - 
1. října 2019
19:52

Pořádný šok čekal řidiče českého autobusu, který dovezl na Slovensko turisty v rámci okružní jízdy po několika evropských státech. Z podvozku vozu totiž v Bratislavě vylezli dva černí pasažéři. Zřejmě šlo o utečence z Maroka. Policie oba uprchlíky na místě zadržela.

Kuriózní zážitek má po úterku český řidič autobusu, který vezl zahraniční turisty na okružní jízdě po několika evropských státech. V Bratislavě uslyšel zpod autobusu podivný hluk, a když se pod něj podíval, spatřil lidskou končetinu.

Okamžitě proto zavolal policisty. Ti po příjezdu na místo zjistili, že se na podvozku vezli dva lidé! Podle informací televize Markíza se jednalo o marocké uprchlíky.

Autobus vezl turisty z České republiky přes Rakousko, země bývalé Jugoslávie, Maďarsko a právě přes Slovensko zpět do Česka. V Bratislavě si zájezd udělal nečekanou přestávku.

„Jako společnost se od toho plně distancujeme, nemáme s tím nic společného. Myslím, že za to mluví i postup řidiče, který správně kontaktoval policii hned, jak pojal podezření,“ sdělil televizi JOJ ředitel dopravní společnosti Jan Doškář.

Dvojici afrických migrantů přivolaní policisté na místě zadrželi. „Jejich totožnost doposud není známa. Osoby byly převezeny na kontrolní vyšetření jedné z bratislavských nemocnic. Muži budou následně odevzdaní cizinecké policii k vykonání dalších potřebných úkonů,“ informovali slovenští policisté na svém facebooku.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání