Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexy policistka se stala obětí kolegů: Kolegové se vysmívali nad jejími nahými fotkami

Autor: shp - 
27. září 2019
16:45

Je strážkyní zákona, ale přitom se ona sama stala obětí nechutné kyberšikany. Jeden z kolegů sexy policistky totiž začal po oddělení šířit její údajné hanbaté fotky. Nakonec je sdílelo hned několik policistů s tím, že jde o její osobu. Cristina Villedaová však tvrdí, že to ona rozhodně není.

Krásná brunetka Cristina pracuje u newyorské policie v Bronxu. Po dvou letech u sboru se však stala obětí kyberšikany, kterou nyní strážci zákona interně vyšetřují, uvedl list New York Post.

„Kdokoliv říká, že to jsem já, se mýlí. Nikdy jsem si nenechala propíchnout pupík, nikdy jsem neměla růžový iPhone a k tomu mám kudrnaté vlasy!“ napsala policistka na sociální síti.

Policistka: Nahé snímky bych si nikdy nefotila

„Nevíte, jestli mám přítele nebo rodinu! Chlapi, chováte se tak špatně. Ubohá dívka na fotkách, které kolují. Píšu o tom, protože to je něco, co bych já nikdy neudělala,“ dodala k nahým fotkám.

„Nejhorší na tom všem je, že za tím stojí má vlastní modrá rodina (policisté). Pro policistu, který s tím začal: Bůh žehnej tvé duši. Musíš být bídná osoba, když se někomu snažíš ublížit lžemi,“ uvedla Cristina.

Moje ego ani hrdost nepřišly k újmě 

Vyzvala také k ukončení kyberšikany a sdílení domácího porna v pomstychtivosti. Dodala však, že její ego ani hrdost nebyly útokem pošramoceny. Jak je vidět, tuhle policistku jen tak nic nezlomí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání