Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

„Znásilnění“ vražedkyně Janákové ve vazbě: Testy DNA odhalily otce dítěte

Autor: dce - 
18. září 2019
12:40

Vražedkyně Janáková před pár týdny porodila v tichosti na svobodě chlapečka. Jeho otcem měl být prý jeden z dozorců, kteří ji znásilnili – tak to alespoň odsouzená žena popsala. Generální inspekce bezpečnostních sborů už má výsledky testů DNA a ty tvrdí něco docela jiného!

Z věznice v Opavě ji pustili v půlce června, Petra Janáková odsouzená za vraždu a několik pokusů o ni totiž ve vazbě v Hradci Králové otěhotněla. Tvrdila, že ji znásilnili dozorci, a tak případ okamžitě začala řešit GIBS. Vyšetřovatelé tak před třemi týdny novorozenému chlapci vražedkyně odebrali vzorky DNA, které Janáková před porodem odmítla dát.

Podle zdrojů serveru TN.cz už vyšetřovatelé znají výsledky. A žádný ze tří dozorců, které Janáková označila, otcem dítěte není. Má jím být vězeň, který si právě v Hradci Králové odpykává trest. Pro vazební vězně tu vaří a údajně i roznáší jídlo. Právě tak měl možnost přijít s Janákovou do kontaktu.

Pro Janákovou to tak nejpravděpodobněji znamená další soud – tentokrát za křivé obvinění ze znásilnění. Zda jí soud k 30 letům, která za násilné trestné činy už dostala, přidá dalších pár let, zatím není známo.

Janáková se do výkonu trestu bude muset vrátit rok od porodu – tedy 30. srpna 2020. Žena byla souzena se svým manželem Jaroslavem z vraždy sběratele Evžena, kterého sama Janáková v autě střelila zezadu do hlavy. O další dvě vraždy jednoho člověka se pokusili kvůli penězům z pojistky. Navíc také připravovali dvě vraždy jiných sběratelů. Jaroslav Janák dostal od soudu o dva roky mírnější trest než jeho žena.

Monikay ( 19. září 2019 10:38 )

tak je vidět že vězeň roznáší jídlo i něco jiného

havran2 ( 19. září 2019 09:35 )

A co bude s vězněm,který ji k tomu pomohl ? Zatím nic !

Vivi1 ( 19. září 2019 02:56 )

Dite ma genetickou vybavu na Šakala

Silvia27 ( 19. září 2019 02:45 )

hodiť ju krokodílom

Pohybovenadany ( 19. září 2019 01:26 )

Třeba ji spadla vidlička na zem a jak se pro ni ohybala ...už ho tam měla . A držela a držela . Ve vězeních se shuká o 106 . Proč myslíte, že se Tereze v Pákistánu tak líbí ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání