Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tvář maniaka, který řádil na D1: Rozmlátil tam přes 10 aut! Jejich řidiči ho vyřídili ručně

Aktualizováno -
6. září 2019
20:36
Autor: VaB - 
5. září 2019
10:44

Běsnění muže (41) na dálnici D1 u Piešťan odnesly plechy, skla a také on sám. Zničehonic totiž zastavil, vyběhl z auta a s teleskopickým obuškem začal mlátit do projíždějících aut! Řidičům poškozených vozů se to samozřejmě vůbec nelíbilo, a tak si ho ještě před příjezdem policie nehezky podali! Nyní vypluly na světlo světa fotografie z jeho řádění.

Nečekanému útoku čelili ve středu po obědě na dálnici D1 řidiči projíždějící v koloně kolem dopravního omezení. Vrhl se tam na ně muž vyzbrojený teleskopickým obuškem. V pomalém provozu se rozhodl vybít si vztek na jejich automobilech.

„Vyzval nás, abychom vystoupili, že všechny pozabíjí, že mu je to jedno,“ řekl řidič Peter pro tvnoviny.sk. Tomu šílenec zničil kapotu. Agresivní muž pobíhal mezi auty, a dokonce přeběhl i do protisměru, kde ve svém běsnění pokračoval. „Byla jsem v šoku. Byla jsem ve voze sama, když přišel ke mně, zvedl tyč a udeřil mi do okna,“ líčila situaci další poškozená řidička Mária. 

Řidiči z poškozených aut pak muže s teleskopickým obuškem zpacifikovali a podle TV Markíza si nepočínali nijak mírně! S rozbitou hlavou musel být převezen do nemocnice. Podle policie poškodil útočník celkem 13 automobilů. „Policie zjišťuje rozsah škod a motiv,“ upřesnila policie. Svědkové uvedli, že muž působil jako pod vlivem alkoholu nebo drog.

sidneyfoster ( 7. září 2019 05:13 )

Proč se to jmenuje tvář maniaka, když vidíme jen rozmazanej flek

brano34 ( 7. září 2019 01:36 )

Ten pokus o sebevraždu na rušné silnici mu nějak nevyšel

Taurus70 ( 6. září 2019 21:46 )

Skoda ze nenarazil na stejneho rapla ,mohla byt legrace😂😂

jedova11 ( 5. září 2019 12:51 )

Souhlas 👍

Jarabak ( 5. září 2019 12:03 )

Tak by to mělo být vždycky. I se všema feťákama, co ujížděj před policií. Při zatýkání zlámat hnáty. A zrovna tak všichni le*** na ***. Zastavit, zmlátit. Takové zákony potřebujeme

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání