Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kamioňák se najednou začal otáčel do protisměru! Řidiči za ním stáli na brzdách!

Autor: VaB - 
29. srpna 2019
20:04

Řidič kamionu na Novojičínsku ohrozil ostatní řidiče svým nepochopitelným manévrem. Na čtyřproudové silnici se otáčel, jako kdyby se nechumelilo! Vše zachytila kamera v osobním autě. Policie se případem už zabývá. 

Profesionální řidič ohrozil několik ostatních šoférů svým nebezpečným manévrem. Vše se odehrálo na silnici 1/48, které se přezdívá silnice smrti. Upozorňují na to i dopravní značky vyznačující úsek tragických dopravních nehod. O případu informovala televize Prima.

„Začal jsem předjíždět kamion, který jel v pravém pruhu. Zničehonic začal troubit a zpomalovat. Když jsem ho předjel, uviděl jsem ten kamion, jak se otáčí přes všechny pruhy do protisměru,“ sdělil pro TV Prima řidič Martin K., který manévr natočil. 

Muž, který video zachytil, je organizátor dopravních konferencí. V životě netušil, že se s takovým hazardérem přímo setká. „Na to, že to je profesionální řidič, je to hodně velká lehkomyslnost, ohrozil všechny okolo,“ dodal pro TV Prima. 

Podle dopravního experta šoférovi za uvedený manévr hrozí zákaz řízení v rozmezí od šesti měsíců až do jednoho roku a pokuta ve výši od pěti do deseti tisíc. Podle TV Prima společnost zatím neví, jaký řidič tento manévr provedl.

„Jsme zděšeni z profesního selhání řidiče na Novojičínsku. Je velké štěstí, že se nikomu nic nestalo. V tuto chvíli celou událost intenzivně prošetřujeme. Jakmile budeme mít identifikovaného viníka, přijmeme nápravná opatření,“ uvedl pro TV Prima ředitel společnosti DB Schenker, která hazardéra hodlá identifikovat

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání