Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krutá pravda o smrti rodiny na přejezdu: Bratr táty Daniela (†47) promluvil

Autor: chal - 
19. srpna 2019
05:01

Příbuzní rodiny, jejíž všichni čtyři členové zahynuli po střetu jejich auta s vlakem na přejezdu v Černožicích, se už se svými milovanými rozloučili, bolest ze ztráty však jen tak nepřejde. Smrt milovaného bratra Daniela D. (†47), švagrové Veroniky (†32) a jejich dvou dcerek (†5 a †8) samozřejmě zasáhla i Davidova bratra Tomáše, který na zesnulé dojemně zavzpomínal.

V jediném okamžiku ztratit hned čtyři milované členy rodiny. To je pro většinu lidí naštěstí jen zlá představa, pro Tomáše D. však drsná realita. Tomáš v půlce července kvůli střetu auta s vlakem přišel o bratra, švagrovou a dvě neteře.

Auto s rodinou 14. července odpoledne najelo na přejezd v Černožicích na Královéhradecku, kudy ovšem v tu chvíli projížděl rychlík. Vůz před sebou tlačil asi 300 metrů, než dokázal zastavit. Rodina v autě neměla šanci.

Spekulovalo se, jestli světelná a zvuková signalizace na přejezdu fungovala, jak měla, podle Správy železniční dopravní cesty (SŽDC) ovšem vyšetřování Drážní inspekce ukázalo, že signalizace žádnou poruchu neměla.

Na rodinu minulý týden zavzpomínal Danielův brácha Tomáš D. na sociální síti. „Bráško, moc nám chybíte. Mějte se tam nahoře fajn. Vzpomínáme,“ napsal Tomáš. Bolest ze ztráty jen tak nezmizí...

sestra ( 20. srpna 2019 11:08 )

zrejme maji v redakci skolaky na brigade.

kocdivoka ( 19. srpna 2019 14:28 )

Může se stát ze člověk pochybi. Ale tak, až to stojí životy lidí, ,,,,to myslím nebylo nutné. Raději pojedu o hodinu déle, než bych měla ns svědomí životy lidí,

Gretka ( 19. srpna 2019 13:57 )

Tu krutou pravdu už víme týden nevím proč zrovna od bratra opakované fakta aby bylo o čem psát.

chytrolin ( 19. srpna 2019 12:38 )

Blesku, alespoň si nejdřív ověřte fakta, než něco vypustíte do světa. Nejdřív v několika článcích napíšete, že se zesnulý jmenoval Daniel a teď najednou David?

jarulkaa ( 19. srpna 2019 11:20 )

Zase článek o ničem. Jaká krutá pravda? Všichni kdo jsme ztratili někoho blízkého tak vzpomínáme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání