Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Na Korfu znásilnili 14letou turistku: Přiznal se zaměstnanec hotelu!

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Reuters)
Autor: chal - 
17. srpna 2019
11:48

Řecká policie vyšetřuje případ údajného znásilnění 14leté britské turistky. Dívku měl zneužít albánský pracovník z jednoho z hotelů v letovisku Dassia na ostrově Korfu.

Dovolená s rodinou na řeckém ostrově Korfu se pro nejmenovanou 14letou dívku z Velké Británie změnila v noční můru, ze které bude mít možná trauma na celý život. Mladou turistku v letovisku Dassia totiž znásilnil albánský zaměstnanec hotelu. Dívčini rodiče zalarmovali policii ve středu brzy ráno.

„Podezřelý byl zadržen a k činu se přiznal. Bylo proti němu zahájeno trestní řízení,“ řekl deníku Sun zdroj z britského ministerstva zahraničí. Zástupci úřadu jsou s rodinou v kontaktu a pomáhají jim těžkou situaci překonat.

Podle řeckých médií jde na Korfu o první případ znásilnění nezletilé turistky zaměstnancem hotelu. Dassia je jedno z největších turistických letovisek na ostrově.

kurioko ( 18. srpna 2019 03:26 )

Oni by měli být instruováni, že zaměstnanci nejsou eunuši.

jiznicechy ( 17. srpna 2019 20:12 )

Rodiče této psychicky nemocné teenagerky, operní pěvkyně a herec-režizér, jehož příbuzný byl (v roce 1905) prvním Švédem, který dostal Nobelovu cenu a do konce života vedl Nobelův Institut, manažují celý projekt své dcerky a majíc uvedený rodokmen, potřebu a zkušenosti s PR z ní mocí mermo dělají celebritu.
A mediální kampaň preferuje jednu hysterickou, rodiči všestranně koučovanou teenagerku a s ní se alespoň na okamžik přes (a)sociálně sítě coby COOL připojují jiní nezletilí ... zatímco stejná média schvalují odpírání přímé demokracie stovkám milionů dospělých občanů, protože prý nemají potřebné kvalifikace. aby o jakékoliv podstatné věci byli schopni rozhodovat.

Pohybovenadany ( 17. srpna 2019 17:25 )

Kvůli krávě švédce zdanění plynu a uhlí . Zastavte ji někdo !!!! Děcko zasřané !

snehulak ( 17. srpna 2019 15:56 )

Holka přišla domů až ráno a tak se rodičům vymluvila na znásilnění. Jen mi tam nesedí, že kluk se přiznal.

12x36je_dostt ( 17. srpna 2019 14:47 )

Já bych rád kdyby mě někdo znásilnil, to je fakt

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání