Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hvězda instagramu Doležalová spáchala skandál na Bali: Pak se navezla do Vémoly kvůli impotenci

Autor: DH - 
16. srpna 2019
16:16

Ostuda, kterou si česká modelka a fitness girl Sabina Doležalová uřízla na sociálních sítích, nemá obdoby. Z chování Češky i jejího přítele zůstal rozum stát takřka celému světu po zhlédnutí videa, kde jí přítel umývá zadek svěcenou vodou v posvátném chrámu na Bali. Sabina ale kontroverze vytváří ráda. Nedávno se třeba pustila do křížku s obávaným bijcem Karlosem „Terminátorem“ Vémolou a došlo i na ostrá slova.

Šampion MMA a nynější představitel slavného Oktagonu Karlos Vémola Sabinu Doležalovou pravděpodobně zná přes svět kulturistiky. Fitness girl totiž dříve chodila s profesionálním kulturistou Filipem Šteflovičem. Vémola byl v mládí rovněž kulturista, a proto má k tomuto sportu blízko.

Sabina i Karlos jsou oba velmi populární na sociálních sítích. A právě tam mezi nimi vnikl spor. Není zcela jasné, proč se Vémola před časem do Sabiny opřel, ale pravděpodobně v tom má co do činění fakt, že modelka dříve chodila s MMA zápasníkem Michalem Kotalíkem, kterého po jeho odchodu do vězení nahradila právě současným „umývačem zadků“ Zdeňkem Sloukou. Že jsou spolu, oznámili na facebooku a denně tam přidávají zamilované fotky, které Karlose evidentně pěkně štvou.

„Jéé, ty jsi našla konečně toho pravého? Kdopak je to tento týden?“ napsal pod jeden ze snímků v citátu český „Terminátor“ a naznačil tak, co si myslí o dívce, které se měl jeho kolega z MMA Kotalík zastat před diskotékou, načež napadl jejího obtěžovatele a skončil tak za napadení ve vězení. Sabina ho k soudu nepřišla ani podpořit, protože se prý rozešli. Na odpověď ale kuráž měla. „Chytám asi tvoje moresy. Učím se od tebe,“ vzkázala jednomu z nejúspěšnějších zápasníků v historii českého MMA.

Video  Video vyvolalo mezi místními skandál.  - Instagram/niluhdjelantik
Video se připravuje ...

Ta pravá slovní přestřelka se ale rozpoutala u posledního zamilovaného snímku páru. Na něm je Sabina u moře v náručí svého svalovce Zdeňka. Karlos ale na idylku hledí po svém. „Dokonce i moje dnešní kocovina je silnější než ta vaše láska,“ vzkázal. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. „Nepřirovnávej všechny emoce k těm, co chováš k tý svojí atrakci, jo?“ obořila se na Vémolu Sabina a přihodila rýpavý komentář. „Kéž by to tak u tebe platilo i třeba s erekcí, viď?“ popíchla bijce, který na její komentář už neodpověděl.

Sabina se do povědomí veřejnosti dostala účinkováním v youtube kanálu kulturisty Filipa Grznára a následně na sebe většinou upozorňovala vyzývavými fotografiemi na různých sociálních sítích. Její poslední video z Bali ale rozčílilo celý svět, když jí přítel umyl zadek svěcenou vodou v jednom z tamních chrámů. Za svůj čin si vysloužila vlnu ostré kritiky. Naproti tomu Vémola se v současné době těší velké oblibě fanoušků a připravuje se na takzvaný „Zápas století“ se slovenským šampionem Atillou Véghem. Jeho přítelkyně a sexbomba Lela Cetorová navíc čeká jeho budoucího potomka. Je tedy vidět, kdo se směje naposledy.

Mecc ( 19. srpna 2019 07:17 )

Upozornit na sebe za kazdou cenu, a nakonec co cekat , uz vyraz slecny i pritele potvrzuje vyraznou inteligenci,

montevideo ( 18. srpna 2019 15:27 )

Škoda, že to neudělali v Íránu v mešitě. Už by byl od těch zbytečných parazitů pokoj.

alfajfka ( 18. srpna 2019 11:10 )

Že pořád prosazujete takové idioty jako Doležalovou a Vemolu.Ta by dala každýmu a ten ubožák už je snad bez mozku/má ho vymlácený/.Nebýt takovýchto uchylů a k tomu ještě našich komediantů tak už nemáte o čem jiném psát.

Tom Ondruch ( 17. srpna 2019 12:19 )

Bože to je krava až to bučííí.

montevideo ( 17. srpna 2019 11:34 )

Jestli je tady nějaký přihřátý vůl, tak je to ten umývač zadků.

Zobrazit celou diskusi