Událost se měla odehrát v sobotu 23. března kolem 20:00 hodin v parku u holešovického výstaviště poblíž Šlechtovy restaurace. „Buďte opatrní večer ve Stromovce, došlo tam v sobotu k přepadení a znásilnění. Nevíme kvůli tmě bližší informace o vzhledu muže, tak buďte opatrní,“ varovala na facebooku žena, která podle svých slov získala informace od kamarádky, jíž se událost údajně stala. K přepadení podle ní mělo dojít zezadu a dívka nakonec pachateli utekla, jeho obličej prý neviděla a kvůli šoku si toho moc nepamatuje.

Dle informací Blesk.cz si žena procházející Stromovkou měla dojít na toaletu do křoví, kde na ni zřejmě někdo nějakým způsobem sáhl.

„My tuto situaci evidujeme, věnujeme jí odpovídající pozornost, nicméně narážíme například na to, že poškozená do této doby neučinila jakékoliv oznámení. Při prošetřování přímo na místě události bylo zjevné, že je pod vlivem alkoholu, nicméně orientační dechovou zkoušku odmítla. Zároveň po nás v rámci úkonů přímo na místě požadovala intervenci, kterou jsme jí neprodleně poskytli. Poté, co na místo dorazila interventka, ji však dotyčná odmítla,“ řekl k události policejní mluvčí Tomáš Hulan. Policie dodává, že v žádném případě nejde o opakující se záležitost, ale o ojedinělou a v tuto chvíli údajnou událost.