Majitel fitness centra v Prusíkově ulici ve Stodůlkách dorazil do práce před sedmou ráno. Když na místě uviděl ve všech prostorách nehorázný nepořádek, rozházené věci a rozbité vybavení fitka, došlo mu, co se tady v noci stalo. Podle informací policie začal procházet všechny prostory provozovny, aby zmapoval, kde všude a co je poškozené, rozbité nebo ukradené. Při tom viděl rozbitá zrcadla, věci vyházené z regálů a polic a stěny počmárané fixami.

„Šel místnost po místnosti, kdy najednou v jednom z kumbálů našel spícího mladíka. Majitel na nic nečekal, dotyčného v místnosti uzamkl a přivolal policisty,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Chtěl po sobě uklidit

Policisté po příjezdu devatenáctiletého mladíka zadrželi a převezli na policejní služebnu pro podezření z trestných činů krádež a poškození cizí věci. „Zadrženému s největší pravděpodobností nebude nic platné, že ještě ve fitness centru chtěl své jednání odčinit tím, že prý celou provozovnu zamete. Stejně tak mu zřejmě nebude omluvou, že před tím, než vlezl do fitka, tak požil pervitin,“ dodal Hulan.

Řádění se mladému muži příliš nevyplatilo, v případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let a uhradit bude muset víc jak dvě stě tisíc korun. 

Fotogalerie
6 fotografií