Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Betonový sloup fabii téměř rozpůlil: Při šoférovi stáli všichni svatí!

Autor: VaB - 
7. srpna 2019
18:41

Štěstí v neštěští měl 76letý řidič, který vylétl ze silnice do pole a tam naboural do masivního betonového sloupu. Ten fabii téměř rozpůlil na dvě části. Řidič však jako zázrakem přežil a ze zdemolovaného auta se navíc dostal ven bez pomoci. Při pohledu na snímky zdemolované fabie běhá mráz po zádech.

V pondělí krátce po 13. hodině projížděl řidič vozu Škoda Fabia od Trávníku na Mařenice, když na dlouhém a rovném úseku silnice vyjel ze zatím nezjištěných příčin vpravo mimo silnici, kde čelně naboural do betonového sloupu elektrického vedení. Betonový kolos pak spadl na fabii a rozpůlil ji na dvě části.

Řidič měl neuvěřitelné štěstí, že nehodu přežil. „Při šoférovi fabie v tu chvíli ale stáli všichni svatí,“ uvedli policisté na svém webu. Ze zdemolovaného vozu se mu podařilo dostat ven, a dokonce byl i schopný dojít k sanitce.

Se zdravotníky komunikoval normálně. Záchranáři při prohlídce pak zjistili, že má jen lehké poranění ruky a sanitkou ho přepravili do nemocnice. 

snehulak ( 8. srpna 2019 08:42 )

Kdysi dávno jsem v noci na motorce nezvládl zatáčku a přerazil pískovcový patník, který mne přitahoval jak magnet a nešlo se mu vyhnout motorem. Na poli jsem se zvedl, koukám na odřenou ruku (na které jsem měl předtím rukavici), pak na rozšmelcovaný motor mojí třistapadesátky. Později jsem ještě zjistil odřenou přilbu a záda na bundě. Dodnes to leckdo pokládá za mysliveckou latinu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání