Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič na Hradecku vzpříčil auto o zábradlí mostu: Když přijeli hasiči, už v něm nebyl

Autor: yks - 
7. srpna 2019
12:14

Velmi netypický zásah mají za sebou hasiči Královéhradeckého kraje. Jejich jednotka musela v úterý zasahovat u nehody, při které automobil zůstal doslova viset z mostu dolů. 

Profesionální jednotka hasičů z Hořic na Královéhradecku musela odstraňovat následky nehody, ke které došlo v úterý krátce před 2. hodinou odpolední v Červené Třemešné v okrese Jičín. 

„Osobní automobil skončil po nehodě převrácený přes zábradlí mostku. Řidič byl při příjezdu hasičů mimo havarované vozidlo,“ popsali hasiči situaci bezprostředně po příjezdu na místo nehody.

„Mohu potvrdit, že jsme na místě ošetřili řidiče s lehčím zraněním. Po našem ošetření zůstal na místě,“ řekl Blesku vedoucí operátor královéhradecké záchranné služby Vladimír Švába.

Úkolem hasičů bylo zajistit nabourané auto a také zajistit, aby nějakou nešťastnou shodou okolností nevzplálo.  „Hasiči vůz zajistili, provedli protipožární opatření, stabilizovali jej proto dalšímu pohybu,“ uvedli bojovníci s požáry na svém webu s tím, že když si automobil odvezla odtahovka, postarali se ještě o úklid vozovky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání