Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dům, kde řádil Charles Manson s Rodinou, je na prodej: Tady zabili dva lidi!

Autor: chal - 
25. července 2019
18:36

Luxusní dům, ve kterém „Rodina“ Charlese Mansona (†83) zavraždila manžele Lena (†44) a Rosemary (†39) LaBiancovy, je na prodej! K vraždě došlo pouhý den po řádění Mansonových nohsledů, při němž zavraždili pět lidí včetně Sharon Tateové (†26), manželky režiséra Romana Polanského (85). Vila se prodává za 2,8 milionu dolarů (64,3 milionu korun).

Koho zajímají nemovitosti s temnou minulostí, má jedinečnou šanci pořídit si jednu takovou. Na prodej je totiž luxusní vila manželů LaBiancových, které zavraždili členové gangu „Rodina“, který vedl Charles Manson.

Lano LaBianca s manželkou Rosemary zemřeli pouhý den po řádění Rodiny, při kterém zemřelo pět lidí včetně těhotné manželky režiséra Romana Polanského Sharon Tateové.

Dům byl naposledy na prodej v roce 1998. Realitní makléř Robert Giambvaldo, který má prodej nemovitosti na starosti, děsivou historii sídla před zájemci nijak netají.

„Chceme, aby lidé podávající nabídku o všem věděli. Je tam klidné a mírumilovné prostředí. Myslím, že je každému fuk, co se tam stalo před takovou dobou,“ řekl makléř. Vila je na prodej za 2,8 milionu dolarů (64,3 milionu korun). O dům se podle něj přihlásilo několik kupců, a dokonce už proběhly první prohlídky.

Lano a Rosemary LaBiancovi zemřeli 10. srpna 1969. Charles Manson se do luxusního domu vloupal se svými nohsledy, zatímco manželé spali. Šílenci LaBiancovy svázali v obývacím pokoji a vykradli dům. Manson vzápětí odešel. Členové Rodiny pak dvojici ubodali.

pajato73 ( 26. července 2019 11:50 )

krasny dum.... ale asi bych se bala tam prespat

bizon_pepa ( 26. července 2019 07:51 )

Ten dům vypadá senzačně. A Sharon taky.

HOLOGRAM ( 26. července 2019 07:49 )

To hovado se mělo zaživa vařit v kotli s olejem a hodit mrchožroutum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání