Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Patnáct zraněných u Strakonic: Pod dětmi se prolomila terasa hotelu!

Patnáct zraněných u Strakonic: Pod dětmi se prolomila terasa hotelu!
Patnáct zraněných u Strakonic: Pod dětmi se prolomila terasa hotelu!  (Autor: reprofoto FTV Prima)
Aktualizováno -
17. července 2019
15:10
Autor: ČTK, DH - 
17. července 2019
14:56

Drama na Strakonicku! Během úterý se tu poté, co se pod nimi prolomila terasa hotelu, zranilo 15 dětí. Žádné zranění nebylo vážné. Zdravotníci děti převezli do nemocnic. Padaly z výšky asi 3 metrů.  

O události informovala strakonická policejní mluvčí Jaromíra Nováková, která vše zveřejnila na policejním webu. Kde přesně se případ stal, neupřesnila. Podle informací ČTK jde o jedno zařízení na Blatensku.

Nezletilé děti z Prahy se zranily 16. července v podvečer. Trávily prázdniny od 14. července v hotelu jednoho restauračního a rekreačního zařízení. Zranily se poté, co se prolomila podlaha dřevěné terasy, která je součástí hotelu. Jak uvedla Nováková, v době, kdy z terasy spadly, byla na terase výstava cizokrajných hudebních nástrojů, které si děti prohlížely. Prolomily se trámy a prkna terasy.

„Nezletilé zraněné děti ošetřili zdravotníci a převezli je do nemocnic v Jihočeském kraji. Dle prvotních informací děti neutrpěly vážná zranění,“ uvedla policejní mluvčí. Žádné z dětí není v ohrožení života.

Rozsah zranění, příčinu a okolnosti, proč dřevěná terasa spadla, policie vyšetřuje. Kriminalisté zahájili trestní řízení kvůli podezření z přečinu spáchání obecného ohrožení z nedbalosti.

Amant ( 17. července 2019 16:49 )

Přesně tak, vyzrani frackove se propadli do pekla.

ostuda ( 17. července 2019 16:19 )

a taky parchanti furt skáčou sem tam a řvou u toho jak smyslu zbavený: “já jáá jáá to vím nejlíp”, div že se u toho nepose rou. protože maj z toho žrádla příliš energie. zavedl bych do kolbenek dětskou práci, aspoň by cizinec mohl zůstat se svými blízkými pěkně doma a terasy by přestaly praskat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání