Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chlapec (†4) prosil sociálku, ať ho nevrací rodičům: Zemřel po pár měsících jejich „péče“

Autor: rc - 
21. července 2019
20:57

Policie v americké Kalifornii vyšetřuje úmrtí malého Noaha Cuatra. Čtyřletý chlapec se měl podle výpovědi rodičů utopit v bazénu. Ovšem podle lékařů jeho zranění nemohla vzniknout při utonutí! Chlapec několik měsíců před svou smrtí prosil sociálku, aby ho neposílala zpět do péče rodičů. Ta mu nevyhověla.

Noah Cuatro neměl zrovna šťastné dětství. Rodičům byl odebrán, když mu byly pouhé tři měsíce. Sociálka ho tehdy svěřila do péče babičky Evy Hernandezové. Ovšem uběhlo pouze půl roku a už se zase stěhoval k rodičům.

Tam se však moc dlouho neohřál. Zhruba po roce přišla na kontrolu sociálka a shledala, že je Noah zanedbávaný a podvyživený. Chlapec byl znovu rodičům odebrán a opět skončil v péči babičky. U ní Noah strávil šťastné dva roky, dokud sociálka vloni na podzim nerozhodla, že se vrátí k rodičům.

Nicméně ve chvíli, kdy sociálka pro chlapce přišla, aby ho odvedla, začal protestovat. „Řekla jsem sociálním pracovníkům, že je prosím, že nechce odejít. ,Chci zůstat tady,‘ prosil mě,“ uvedla Hernandezová pro Metro.uk. „Držel se mě a říkal mi: ,neposílej mě zpátky, babičko,‘ “ popsala žena chvíli, kdy se měla se svým vnukem znovu rozloučit. „Nemohla jsem nic dělat. Musela jsem ho prostě poslat zpět,“ dodala.

Když Hernandezová později Noaha navštívila, znepokojila ji náhlá změna v chlapcově chování. „Už to nebyl stejný chlapec. Vypadal tak smutně a uzavřeně,“ uvedla a dodala, že hned poté kontaktovala sociálku, aby rodinu zkontrolovala. Ta prý nezjistila nic znepokojivého.

V sobotu byl Noah nalezen mrtvý v bazénu. Přestože rodiče tvrdí, že se utopil, lékaři u malého chlapce našli zranění, která podle nich nemohla vzniknout při utonutí. Rodiče byli ve středu vyslýcháni, zatím však nebyl nikdo zadržen. Strážci zákona případ stále vyšetřují.

nemocna ( 22. července 2019 01:05 )

Potrestat i sociálku že dala dítě zpět kde bylo několikrát odebráno ve špatném stavu a ke všemu dítě prosilo, plakalo že k nim už nechce, ze štastného chlapečka je utýraná mrtvolka, sociálka může za jeho smrt

starymlok ( 21. července 2019 23:05 )

Svěř dobytku dítě a dobytek se ¨k němu chová jako k dobytku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání