Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapce (†12) zabil eskalátor v obchodním centru! Zasekly se mu v něm kalhoty

Autor: ital - 
25. června 2019
13:09

Tragicky skončila nevinná dětská hra chlapců v obchodním centru v indickém městě Ráňčí. Chlapec (†12) si spolu s kamarády hrál na vršku eskalátorů, přičemž stál vedle pohyblivého zábradlí jedoucího dolů a snažil se jej zastavit. Náhle se mu do něj však zahákly kalhoty a zábradlí jej začalo táhnout pryč. Chlapec přes něj přepadl a na okamžik se zachytil jednou rukou. Po chvíli se však již neudržel a zřítil se z výšky 15 metrů. Pád nepřežil.

K tragické události došlo v sobotu 22. června v obchodním centru Nucleus Mall ve městě Ráňčí ležícím ve východoindickém státě Džhárkhand. Bezpečnostní kamery zachytily chlapce, který si hraje s partou dětí u eskalátoru jedoucího dolů, jak se snaží svýma rukama zastavit pohyblivé zábradlí. Po chvíli k němu přistoupí další děti.

Náhle je však vidět, jak jej zábradlí táhne pryč a hoch není schopný se vyprostit, přestože se o to usilovně snaží. Přepadává přes zábradlí, jehož se ještě několik okamžiků drží pravou rukou. Na pomoc se mu snaží přiběhnout další lidé, kteří vidí, co se stalo. Ale najednou sevření chlapcovy ruky povolí a je vidět, jak se nebohý hoch zřítí do hloubky 15 metrů.

Indické zákony nařizují, aby obchodní centra měla poblíž eskalátorů bezpečnostní sítě, které mají zabránit podobným nehodám. V tomto případě zde však scházely. Místní novinář Višvendu Džaipurirar, který byl svědkem otřesné události, uvedl: „Kdyby tam byly bezpečnostní sítě, chlapec by byl naživu.“

gepama ( 26. června 2019 07:58 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Cascia ( 26. června 2019 00:50 )

Jasně. . http­s://m­.live­hindus­tan.co­m/jhar­khan­d/sto­ry-falling-of-student-by-railing-of-accelerator-in-nucleus-mall-in-ranchi-2587733.html tohle moc jako fake nevypadá

Hario Hario ( 25. června 2019 18:35 )

Prosim vas, nic se nestalo.Fake news. chlapec se stihl chytit za zabradli a dopadl na nohy jako je na videu. A rozhodne nespadl ze 14 metrů.pro predstavu 14m. Je 4patrovy dum.podle videa padal tak 2m. Nedelejte z nas blbce!

pupak_1 ( 25. června 2019 18:12 )

Nemá dělat blbosti

PavelSki ( 25. června 2019 15:50 )

Hrůza, chudák kluk. Spíš mám obavu, že matka s malým dítětem k němu přišla a mluvili spolu a vše bohužel viděla, pak běží rychle dolů po těch schodech. Větší blbiny než chytat do ruky zábradlí jsme (snad všichni) dělali i ve více letech. To co se stalo by se mohlo tam stát i při normálním nastupování v tlačenici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání