Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Máma vražedkyně Petry, která otěhotněla v base: Za dceru se stydí, tvrdí sousedé

Autor: sil, vet - 
17. června 2019
05:55

Za vraždu sběratele Evžena B. (†50) měla Petra Janáková (29) strávit za mřížemi 30 let. Teď si dočasně pomohla na svobodu těhotenstvím. Nejspíš se uchýlila k matce, která by ji nejradši neviděla...

Chladnokrevnou vražedkyni v 6. měsíci těhotenství, která si ze svého výjimečného trestu zatím odkroutila jen dva roky, viděli cestující už v pátek na opavském nádraží. Kam měla s třemi taškami namířeno? Údajně do rodné Jilemnice. Podle místních občanů tu může být u své matky.

„Ona se hned po tom zatčení odstěhovala někam za synem, asi na Chomutovsko. Pak se prý vrátila do Jilemnice. Snad bydlí někde na sídlišti,“ řekla Blesku bývalá sousedka Janákové. Dodala, že matka odsouzené čin dcery špatně snášela. „Viděl jsem ji jen jednou a bylo znát, že se stydí,“ potvrdil soused.

Záhadné těhotenství

Těhotenství zajistilo Petře svobodu do září 2020. Jak se jí podařilo za mřížemi otěhotnět? Generální inspekce bezpečnostních sborů prošetřuje, zda otcem není některý z dozorců. Sousedé hovoří o tom, že měla v base vztah s kuchařem. Další možností je, že jí do cely doručili nějakým způsobem sperma jiného vězně.

Co spáchala

S tehdejším manželem Jaroslavem Janákem (30) vylákali v roce 2017 pražského sběratele (†50) z Prahy k Lázním Bělohrad. Za jízdy ho Petra střelila do týla. Pak ho okradli o 34 tisíc korun. O další dvě vraždy se oba pokusili a dvě připravovali. Janák dostal 28 let vězení.

krtek. ( 17. června 2019 17:55 )

zašít a zašít ...

karel vázler ( 17. června 2019 12:16 )

Tu hnusnou couru by měl někdo konečně potrestat. Spravedlnost je na takový kreatury krátká.

Cigosks ( 17. června 2019 12:02 )

Jak uš jsem psal. Toto není první případ. Toto je ve vazbách normální věc jen se oní nemluví.

.tg.bb ( 17. června 2019 09:45 )

Tento šílený případ se mohl stát kdykoliv, stal se zřejmě až dnes. Ale možná ne, jen o tom nevíme. Nepropadejte skepsi. Popřením zdravého rozumu je existence té Janákové. Zákony jsou prostě na vykuky nejrůznějšího typu krátké. Nepodaří se zamezit, aby jí někdo nenaplival do zkumavky, a ona si to tam nešoupla. Její pokřivení nemá žádné hranice. Těžko zakážete, aby byla plodná, sterilizovat ji nemůžete, hermeticky zavřít do báně taky ne. Ona si ji nakonec nějaká spravedlnost najde, ale nebude to ta pozemská. Líto je mi toho dítěte.

antismejd ( 17. června 2019 09:40 )

Tento šílený případ je absolutním výsměchem spravedlnosti a měli by být okamžitě propuštěni tisíce vězňů,kteří jsou nesrovnatelný s touto odpornou chladnokrevnou vraždící bestií.
Je to naprosté popření zdravého rozumu.
Vše ztrácí na významu.......Nic nemá jakoukoliv cenu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání